PR CUAET
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка зараз слоти ловити як було,1 і 3 вівторок?В Едмонтон.Але вже на новому сайті е-консул?
-
Если программа по которой вы будете подаваться позволяет депендентов outside Канада, конечно правильно.
-
Перекладачі вміють перекладати форми будь-якого зразка, це не питання. Повторюсь - не розводимо срач. Знайдете офіційну вимогу завірення форми 5604 лише канадським нотаріусом - будь-ласка поділіться з групою. А демагогія нікому не потрібна.
-
Тричі, за 30,7, та 3 дні , так шо якщо за 3 дні прогавите або якщо система глюкне то їхати тільки з скріншотами
-
Сьогодні зайшла зранку було рішення повинно 25 листопада А зараз трекер тепер показує 26 грудня Я не розумію чому так і ніяких документів не просят нічого Скажіть куди дзвонити щодо цього і чи є там перекладачі ? Дякую
-
Дякую.
-
бывает. это одно и то же
-
заходити кожен день та передивлятись, може у когось скасується слот
-
Дякую,але якщо я не зловила,то що тоді?Я перепробувала всі дні і безрезультатно .
-
Дякую
-
Ну вам видніше. А через рік теж видадуть ще на рік?
-
Я не додавала)
-
Мы перевели на русск. яз, слово в слово imm5604, подписали у молдавского нотариуса, перевели на англ яз+афидавит и добавили LOE, что укр/молд нотариус не имеет права подписывать форму на англ языке. Пока никаких вопросов не было. Статус eligibility получили.
-
@AnyaKiwi вже другий раз Tuner_13 пише грубі та неправдиві повідомлення, в перший раз міліони модераторів та адмінів зробили вигляд шо нічого не побачили хоча багато інших учасників все бачили 🙄🤔😠 і зараз ви начебто нічого не бачити і тільки толерантно відповідаєте, а дівчину в перший раз просто не за що mute 🤐 не розумію як ви працюєте? 🤔
-
Приблизно 1,5 місяці але за цей час було 2 дозапити.
-
Health Card дают з Ecopr. Права також на рік. З PR картою на 5 років.
-
Якщо у вас є документи, підтверджуючі, що ось ось буде ПР, я думаю, все буде ок
-
в окремому файлі розписати і обєднати файли
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, як саме приєднати таблицю з повним досвідом роботи до форми 5710? Бо я вже як тільки не пробувала але там на самій формі стоїть захист и не дає можливості об'єднати в один файл. Буду вдячна за будь-які підказки🙏
-
Я чула що багатьом відмовляють якщо легальний статус закінчується скоро, але дивіться по своїй ситуації
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago