PR CUAET
-
у мене вище було те ж саме питання, у розмові ми прийшли до висновку, що у офіційній інформації нічого немає про те, з якого саме періоду нараховуються гроші, тому виглядає типу логічно, що з наступного місяця, після того як можливість подачі стала доступною, тобто з 19 місяця для всіх тимчасових резидентів
-
Команда "Calgary Canucks" рада запропонувати безкоштовні квитки для всієї української громади на хокейному матчі де українська дівоча команда «Крила» буде вшанована як спеціальний гість: Субота, 30 листопада 2024 року 17:00 | Арена Max Bell Зареєструйтесь безкоштовно тут: forms.gle/MyScRdzj85bAWbGh6
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я продовжив ворк перміт на новий паспорт, потрібно вклеїти нову візу. Яку форму заповнювати і де це робити? Дякую
-
В вас школа запросила? Бо я Теж дочці чекаю,
-
Офіційно не потрібно підписувати. Але це ощначає не ставити нічого в полі підпис. На жаль бачив багато повернутих заявок цього року коли в полі підпис люди вписували своє імя. Я на всякий випадок даю дві версії. Одну з пустим полем підпису, і одну підписану закарлючкою-пдіписом