PR CUAET
-
На жаль ні
-
КОПР надає статус. Картка просто зручний інструмент для перетину кордону, не більше. Немає картки !не дорівнює! немає ПР
-
Для нон-ее перша сторінка і там де віза
-
Я всетаки з вами не згоден. Бо статус ПР переглядається коли подаєтеся, але не обовязково це кожні 5 років. Людина може мати статус 10 років підряд і мати 5 років назад прострочену картку, і нічого не буде переглядатися. Особливо якщо людина проживає в Канаді, то картка впринципі не обовязкова для легального статусу
-
30 жовтня. Тиждень тому прийов запит до кабінету , де фото загружається
-
Інна, подякуємо @OstapBosak за відповіді і давайте повернемось до тематики гілки
-
Secondary School
-
До березня ще можна пройти короткі курси в коледжах. Від двотижневих до 4 місячних. З них якісь безкоштовні, якісь оплачуються частково. Що буде далі інформацію не маю на жаль.
-
Так, це переважно не катастрофа, але як мінімум втрата 4-5 місяців. Ну і якщо по номінації, і номінація закінчилася її потрібно спочатку поновити. На жаль маю зараз клієнтів в яких 3 рази повернули, вони вже на цьому етапі більше року. Зараз вже 4 раз подаються зі мною (тримаємо пальці)
-
Перевірка стається тільки коли ви або самі подаєте на нову картку. Або коли наприклад на кордоні в офіцера є підозра що ви не виконали умови перебування, і він робить так званий referral to immigration refugee board
-
Ми в школі вже третій рік і кожен рік на продовження навчання оновлювали доки, але вони запрошували тільки наші вп, пейстаби за три останні місяці, ай ді або drive license, договір оренди , щоб підтвердити адресу, візитор дитини -ні, так кожен рік весною, не в школу , а в шкільний district.
-
Інший приклад, я таких мав купу в 2022му. Людина імігровувала з батьками і отримала ПР, в 18 років виїхала в Польщу. Пройшло 10 років. ПОчалася війна, людина подається на КУАЕТ. Їй приходить відмова, бо візу їй не положено, бо вона ПР.
-
Це все понятно, але як назвати цей процес перевірки чи прожив чи ні? Ну це не перегляд , а що? По законодавству як це називається?
-
Доброго дня. Підкажіть, повернуті заявки з такою помилкою можна виправити та надіслати їм повторно, чи що це означає?
-
Скажіть будь ласка а скільки часу треба чекати виготовлення нового закордонного паспорта від моменту подачі? І можливо оформити заявку в Европі а готовий паспорт отримати в Канаді?
-
До того. Як є АОР, далі легше, бо це означає що якщо їм чогось бракує, вони мали б хочаб надіслати запит і можна на це зреагувати. Також на цьому етапі якщо якісь відмови це можна оспорювати. Коли заявку повертають як неповну до АОР, на жаль немає механізму оскарження
-
Я підписала спочату іменем і прізвищем, потім дослала з підписом. Аплікацію опрацьовують. Не знаю чи це вплинуло
-
І ще питання, номінацію потрібно поновлювати коли заявка на федеральному етапі не дійшла до якогось певного етапу чи до кінцевого? Бо вона ж на пів року, а термін на федеральному в рази довше.
-
Дякую! Один момент хотіла уточнити: вони мене беруть на 6 місяців, а потім я повертаюся до своєї минулої роботи. Так підходить? НОК той самий
-
Пробувати можна, але на жаль зовсім не завжди це буде мати ефект
12 Jan 2024, 17:45
341338/431676
9 minutes ago