PR CUAET
-
Так перевірка, але вона немає нічого спільного з 5тирічним перодом чи карткою. Карта закінчується за 5 років, ПР незакінчується ніколи - він на то і називається перманент. Так, його можна втратити, чи позбутися, але сам просто з плином часу він не втарачається взагалі ніяк. Це те про що я. Можливо у вас була частина суперечки яку я не вловив, але я думаю деталі тут зрозумілі, а суддівство суперечок не є моєю прерогативою ))) Тому нехай перемогла дружба, і ідемо далі )
-
Можливо хтось в середу чи пʼятницю буде їхати в консульство в Едмонтон і може взяти мене ?
-
Зрозумів, дякую! А якщо ще не повернута, чи можливо дослати цю форму з пустим полем? Можливо це допоможе оминути затримку.
-
Дякую що знайшли час і трохи розтлумачили все це 🙏але ж це таки перевірка
-
Поки не вибрали, вам просто потрібно мати 2 роки досвіду за останні 5 років. - це не міняється Також щоб мати +3 бали треба мати 6 місяців досвіду в цій професії в цього роботодавця - якщо НОК той самий це також ок Ну а ЗП має бути вще середньої на момент подачі і контракту, тому якщо на момент подачі і контракту буде підходяща ЗП, то яка була до того не повинно мати значення
-
Ми подались 2 тижні назад. Закінчується 30.11
-
Якщо ви бачите порушення правил - будь ласка користуйтесь функцією “report”, бо адміни не завжди бачать. В кожного модератора свій стиль, але зазвичай спершу попередження усне, потім warn, далі автоматичний mute за 3 warn. Учасник Turner зреагував на усне попередження, переходу на особистості не було, тож і якісь подальші міри застосовувати я не бачу підстав.
-
Так, до всіх типів рурал це також відноситься. Бо одна з вимог програми це наміри там проживати, і ви через це отрмиуєте ПР. ТОму якщо першочерогово таких намірів не було - технічно це матеріальна місрепрезентація. На практиці зівсно не завжди це є загрозою, залежить від того чи можна це довести, або чи можете ви довести протилежне
-
Подав 12 січня…чекаю AOR