PR CUAET
-
Зрозумів, дякую! А якщо ще не повернута, чи можливо дослати цю форму з пустим полем? Можливо це допоможе оминути затримку.
-
Дякую що знайшли час і трохи розтлумачили все це 🙏але ж це таки перевірка
-
Поки не вибрали, вам просто потрібно мати 2 роки досвіду за останні 5 років. - це не міняється Також щоб мати +3 бали треба мати 6 місяців досвіду в цій професії в цього роботодавця - якщо НОК той самий це також ок Ну а ЗП має бути вще середньої на момент подачі і контракту, тому якщо на момент подачі і контракту буде підходяща ЗП, то яка була до того не повинно мати значення
-
Ми подались 2 тижні назад. Закінчується 30.11
-
Якщо ви бачите порушення правил - будь ласка користуйтесь функцією “report”, бо адміни не завжди бачать. В кожного модератора свій стиль, але зазвичай спершу попередження усне, потім warn, далі автоматичний mute за 3 warn. Учасник Turner зреагував на усне попередження, переходу на особистості не було, тож і якісь подальші міри застосовувати я не бачу підстав.
-
Так, до всіх типів рурал це також відноситься. Бо одна з вимог програми це наміри там проживати, і ви через це отрмиуєте ПР. ТОму якщо першочерогово таких намірів не було - технічно це матеріальна місрепрезентація. На практиці зівсно не завжди це є загрозою, залежить від того чи можна це довести, або чи можете ви довести протилежне
-
Подав 12 січня…чекаю AOR
-
Тут треба розуміти що тут також не відбивають 100% заявок через це. Цілком імовірно що 95% заявок з неправильно підписаною формою заходить. Але просто на жаль цього року значно більше побачив повернутих через подібні дрібниці. Хоча це також можливо тому що до мене набагато більше звертається людей які робили самі за порадою, тому я і бачу більше такого роду речей.
-
Получили ноутсы, кто то знает что такое Ready For PS - Sec?
-
А як досилали підкажіть будь ласка.