PR CUAET
-
😳 типу відмовили, закрили ту заявку що подавали на ворк п? А яка різниця бумажним варіантом чи онлайн подаватись на ворк.
-
Поодинокі випадки є але багато не може бути бо добралися вже до червня. Офіс с порталами краще за інші працює.
-
Опыт дочери: подала заявку в ноябре, будучи в 12 классе. Поступила. Учится. Так же точно её друг- канадец. В ноябре уже был зачислен в Университет Альберты, хотя, по сути, только начался 12 класс
-
Всім привіт! Чи починається в когось номер аплікації по возз'єднанні сім'ї з літери Е?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи будуть сьогодні слоти викладати?
-
Спасибо)
-
Не рухається. Бо в мене дата 13 і я ще нічого не отримала
-
если вы его проходили, то он пройденный
-
Добрий день, хто знає чи може батько забрати паспорт дитини з консульства, якщо подавались з мамою? Дякую!! 🙏
-
Наприкінці вересня дитина 6 років була з нами і її сфотографували в консульстві. Але там обладнання налаштоване на зріст дорослої людини, тому це не дуже просто зробити фото маленької дитини. Ми брали з собою фото дитини також, але на ньому фон був не дуже білий і консул сказал, що може не відскануватись.
-
Не грає ролі яка перша цифра.
-
Цілком
-
Можу тільки порадіти за них. У нас перший рік вилетів в трубу, так як було надто багато інших проблем. Тож 12 клас буде напружений. Перший рік в основному був для вивчення англійської.
-
підкажіть хто вже подавав документи на паспорт, 5 пункт Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні, місце проживання в паспорті книжечці підходить?
-
А Едмонтон щось немає поки що…😞
-
Торонто!!
-
Є слоти на Едмонтон
-
Дякую вас всім, дякую Боже ! Дуже рада, щаслива! Запис через пів року. Але вдячна всім ! Всім слотіа.
-
Подивився решту організацій на www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessed/how.html Вони всі вимагають документи або напряму від закладу, який диплом видавав, або від apostille.in.ua. Чи знає хтось якісь ще варіанти?
-
Дуже вчасно! Дякую вам велике за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
341661/430520
less than a minute ago