PR CUAET
-
Дякую🙌🏻
-
Дякую!
-
Добрий день! Цікаво, чи є хтось, хто подавався на work permit через cufta і вже має якісь результати? Ми подавалися наприкінці серпня, але наша заявка досі не розглядалася. Буду вдячна, якщо поділитесь своїм досвідом
-
Так само, нічого Лише 21 число і пусто
-
Я перевела время на телефоне. Выбрала часовой пояс -Украина
-
Я писала стисло про війну і свої емоції. Події війни підтверджувала хоча б інформацією про ці події з канадських джерел. Без води зайвої, але щоб хотілось читати. Коли давала лист на вичитку кільком канадським друзям, то цей розділ читали зі сльозами на очах. Війна і переїзд сюди описаний з фото на 2 сторінках десь. Весь лист був лише 8 чи 10 сторінок
-
Мені навіть не показує що є
-
Эдмонтон. Удалось поймать с телефона
-
Мабуть Завтра спробую так само
-
❗️Військовозобов’язані від 16 до 25 років тепер ставатимуть на облік автоматично, без відвідування ТЦК і без ВЛК — Міноборони Все відповідно до експериментального проєкту, який буде реалізуватися Міноборони протягом 2025 року. За словами Черногоренко, вже зараз люди від 18 років можуть згенерувати військово-обліковий документ у мобільному застосунку «Резерв+». Також цікаво, що згідно постанови 932, «Оберіг» стали наповнювати даними про чоловіків 16–60 років. Раніше реєстр не «бачив» інформації про тих, хто ніколи не ставав на військовий облік і не відвідував ТЦК. 🇺🇦Реальна Війна
-
Поділіться інформацією за який місяць зараз отримують AOR люди які подалися по non Express Entry провінційний кандідат. Я знаю, що квітень отримав в серпні. Зараз вони повинні закінчувати липень.
-
А там прикладено інструкція, як знімати його ?
-
Я не знімала пароль Роздрукувала номінацію і загрузила скан Ніяких дозапитів документів не було Пі ар вже отримала
-
Благодарю. И вам успехов!