PR CUAET
-
А там прикладено інструкція, як знімати його ?
-
Я не знімала пароль Роздрукувала номінацію і загрузила скан Ніяких дозапитів документів не було Пі ар вже отримала
-
Благодарю. И вам успехов!
-
Добрий день, шановне паньство. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з подібним питанням і знає. Подала батька, як головного апліканта по цій програмі. Нещодавно він втратив роботу і став членом програми Insurance Employment. Чи впливає участь у даній програмі на заявку PR і чи треба це якось афішувати в самій заявці, чи достатньо просто змінити статус у розділі "Теперішня посада" на "Безробітний"?
-
Так ПДФ файл з номінацією запаролений Ви будете знати пароль, вам його вишлють, не хвилюйтесь
-
То ж треба ще знати про той пароль взагалі!
-
Ні, не бачила ніякої інструкції Все добре пройшло Номінація ж справжня, вони в так будуть робити запит до провінційної влади, я думаю, чи справжня номінація чи ні. Мені навіть в голову не приходило знімати пароль, якщо чесно 😃 Я думала якщо що, напишу їм пароль
-
10 липня
-
А ви подалися онлайн на новий work permit , якщо вчасно подали то немає бути проблеми. Ви маєте 90 днів до закінчення податися або 90 після закінчення.
-
Скажите, если сначала CES оценил на бакалавра плюс один год postgraduate и я это внес в IRCC, а теперь Wes оценил в бакалавра и магистра, то какую оценку примет IRCC? И еще, когда заполняешь express entry, то заполнять 2 строки a- сначала на бакалавра, а потом на магистра? Спасибо!
-
7 липня
-
Про роботу я знаю. Отже участь у програмі “Employment Insurance benefits and leave” не вплине на заявку PR і додавати цю інформацію в саму заявку не треба, так?