PR CUAET
-
Как получить доступ ко всем предыдущим аппликациям? Подавались на визу 8 лет назад и консультант заполнял.
-
Вітаю! Отримали ендорсмент після майже 5 місяців очікування. Роботодавець надав ще employment number, який виглядає як А1234567, але я не розумію куди його додавати? В якій формі він потрібен? В якому розділі? 🥴
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка чи є смисл ловити слот на виготовлення закордонного якщо дитині 15 років і нема українського паспорту? Чи потрібно також ловити слот у консульстві на виготовлення укр, а вже потім закордонного?
-
Вітаю. Як правильно вказати адреси в анкеті на продовження закордонного паспорту, якщо адреса народження і адреса прописки вже звучить інакше в Україні. Я маю вказати спочатку нову, а через риску стару адресу чи взагалі прописати старі адреси, як в паспорті ?🫤
-
Привіт. Нажаль не встиг скористатися програмою по воз'єднанню. Хочу попробувати бути спонсором для родича. Чи може хтось сказати, які доходити потрібно мати щоб бути eligable?
-
Я звернулясь в мій ВУЗ і замовила виготовлення додатку, так як старий загубила. Мій ВУЗ запропонував 2 варіанта - такий як був, або Європейського зразку. Заплатила гроші, зробила довіреність на родичку і вона його забрала і переслала мені. Все😉
-
У мене питали.
-
Всім привіт подався в червні останні цифри 798, сьогодні взяли в роботу
-
Паспорт продовженний. ПР є
-
Именно то что надо ...сострадательный основания все правильно
-
Зрозуміла. Дякую!
-
Мені відповіли тут: uadhl.kad@dhl.com Це DHL
-
Ренью, так уже 6 мес
-
Там де подавати через web форму написано про що треба повідомляти, і є у переліку зміни в роботі. Якщо це звільнення, то це зміни. Зайдіть на сайті подивіться. Моя думка, що треба повідомити. На рішення офіцера це не має впливати бо немає таких вимог
-
А що після номінації? PNP?
-
Дякую!
-
Для чого переводили годинник, по якому часу треба советы слоти, підскажіть будь ласка
-
@Lyudmyla19 Так что у Вас там с программой и номером? Стало просто уже интересно какая программа отображается на портале?
-
Можете спробувати. По перше не факт що для вас це стане проблемою, але по-друге, на жаль вони не завжди беруть до уваги те що надіслано до того як присвоєно номер
-
Саме так, опитувальник це чисто шлях до форми і списку документів. Тому навіть якщо там щось нетак це зовсім не проблема. Як максимум вас може лише вивести не в ту форму чи не в той список. Це інколи може призвести що людине на те подалися (як от ВР замість візи), але це не страшно. Тобто ніяких порушень чи місрепів тут точно немає
12 Jan 2024, 17:45
341764/441994
less than a minute ago