PR CUAET
-
Вітаю. Як правильно вказати адреси в анкеті на продовження закордонного паспорту, якщо адреса народження і адреса прописки вже звучить інакше в Україні. Я маю вказати спочатку нову, а через риску стару адресу чи взагалі прописати старі адреси, як в паспорті ?🫤
-
Привіт. Нажаль не встиг скористатися програмою по воз'єднанню. Хочу попробувати бути спонсором для родича. Чи може хтось сказати, які доходити потрібно мати щоб бути eligable?
-
Я звернулясь в мій ВУЗ і замовила виготовлення додатку, так як старий загубила. Мій ВУЗ запропонував 2 варіанта - такий як був, або Європейського зразку. Заплатила гроші, зробила довіреність на родичку і вона його забрала і переслала мені. Все😉
-
Всім привіт подався в червні останні цифри 798, сьогодні взяли в роботу
-
Паспорт продовженний. ПР є
-
Зрозуміла. Дякую!
-
Мені відповіли тут: [email protected] Це DHL
-
Там де подавати через web форму написано про що треба повідомляти, і є у переліку зміни в роботі. Якщо це звільнення, то це зміни. Зайдіть на сайті подивіться. Моя думка, що треба повідомити. На рішення офіцера це не має впливати бо немає таких вимог
-
А що після номінації? PNP?
-
Для чого переводили годинник, по якому часу треба советы слоти, підскажіть будь ласка
-
@Lyudmyla19 Так что у Вас там с программой и номером? Стало просто уже интересно какая программа отображается на портале?
-
Саме так, опитувальник це чисто шлях до форми і списку документів. Тому навіть якщо там щось нетак це зовсім не проблема. Як максимум вас може лише вивести не в ту форму чи не в той список. Це інколи може призвести що людине на те подалися (як от ВР замість візи), але це не страшно. Тобто ніяких порушень чи місрепів тут точно немає
-
Укр.паспорт вам в Канаде не сделают, загран ребенку без внутреннего сделают, но если есть время, то лучше сделать когда ребенку исполнится 16.