PR CUAET
-
Залишилося дочекатись study permit😳😂
-
Наскільки я зрозуміла, зараз усе розібрали включно до травня. З'являються лише ті, бронювання яких не підтвердили. Можливо, тут вище це обговорювали і в когось є більш точна інформація.
-
На сайті NAIT зʼявилися оновлення!) На наступний рік для українців по cuaet ціна залишається як для місцевих🎉🎉😀
-
Это я знаю, а новые слоты , думала будут добавлять по вторникам как раньше
-
Як саме не виходить? Я нещодавно теж не міг зайти: авторизовувався через моно, з їх боку все проходило добре, але коли вертався в застосунок Резерв+ то там все глухо і нічого не відбувалось. Виявилось, що це хром (браузер) лажав з редіректом. Коли встановив сафарі за замовчуванням, то зміг зайти без проблем.
-
If the employer refuses to process an LMIA, unfortunately, you will not receive these 50 points.
-
Так
-
Кожен день викладають слоти на один день травня.
-
Достатньо ксерокопії сторінки паспорту з пропискою, або додатку до ІД.
-
Мы не можем словить слоты Оттава 😞
-
Ми чекаємо. Подача 24.10.23. Еліджібілиті - 23 лютого
-
А в чому суть міняти годину на тел? Як це впливає на те щоб зловити слот? Хіба не простіше зайти о 15 год по Едмонтону (тобто о 00:00 по укр) і ловити слот? Хочу зрозуміти для чого іменно міняти час на телефоні. П.с. Бачу на скріншоті у вас укр час стоїть. Дякую
-
8 січня 2024 подача- АОР 22 листопада
-
Підкажіть будь ласка, робила Money order у Canada post, так вони написали лише Consulate General of Ukraine, кажуть більше не пропускає система. То є нормально? Бо на сайті написано має бути ще вказане місто. У когось вже такий приймали у консульстві Торонто?
-
Может там хоть будет видно в чем дело. Засада конечно, держитесь.
-
Да , сделали. Но пока ждем и ноутсы
-
На імейл який там в листі вказаний
-
Вы кажется делали повторный запрос на ноутсы, есть уже?
-
От первого в тот же день, но он оказался не по нашему дому. А от второго через неделю, так как письмо попало в Торонто в управляющий центр партии 😂
-
Суть в том, что по канадскому времени не видно ещё слоты на 21 мая вообще, хотя их уже выложили
12 Jan 2024, 17:45
Post 341837 of 384848
2 minutes ago