PR CUAET
-
Сам NOC вказувати непотрібно. NOC визначається офіцером по обовʼязкам, які вказані у вашому employment letter.
-
Я его просто напечатал в виртуальный принтер в пдфе, получился файл не запароленный
-
Поділіться будь ласка досвідом скільки часу триває очікування від подачі заявки до номінації? Дякую завчасно.
-
Хто успішно подався з Богданою Липовик (MLIS) і отримав pr? Читаю гарні відгуки про неї
-
Скільки триває по часу від подачі заявки на вклейку візи до отримання її візи , з території Канади?
-
Це означає що ви втратили статуси, і втратили настільки що не можна відновити, тому потрібно подаватися на ТРП. Це варто робити як можна скоріше, щоб відновити легальність в Канаді, бо це в тому числі на жаль може впливати на ПР.
-
скорей всего теперь ответы будут в порядке очереди как у другий национальностей, а это от 12 до 20 месяцев только AIP первый ждут, и потом от 4 до 10 месяцев final approval
-
Немає, всі програми зараз мають довший розгляд ніж на початку року. Це прсто новина неокректно написана. Там не терміни зменшилися, а беклог, і то не по всьому, а по тимчасових статусах ...
-
Це всетаки скоріше вийняток з правил, але так, бувають зовсім дикі запити, не без того ))
-
Можна і мені контакти викладача, будь ласка?
-
Дуже навряд. Але якщо ми про Українську програму, то тут до 2 років, я б не називав це затримками ))))
-
Зачем я это на ночь прочитала🙈
-
You would be surprised. Колезі приходили запити на довідку про несудимість з СССР. Зайняло місяців 5 пояснити що нема СССР ))) Більше СССР я в анкетах не пишу - тільки Україна, Росія, і тд
-
Тільки подивись на час , бо якщо запізнишся шов трохи то можуть і не видати , на сторінці є графік
-
Я прийшла туди десь в 16.10 і записалася в чергу, поперед мене було ну десь 15 людей, забрала паспорт о 16.50, все😀
-
Хто відправляв готовий паспорт в Едмонтон Укрпоштою, скиньте будь ласка примірник заяви, яку ви слали їм на імейл. Бо на сайті посилання на цю заяву не робоче.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
На начало приёма выдачи паспортов было в списке около 40 людей. В окошке сказали, что это ещё немного.
-
Остапе а чи часто трапляється ,у вашій практиці запит для українців надати справку про несудимість з Росії,якщо вказував що перебував /жив / служив в Росії ( тобто вза часів радянського союзу), і якщо такий запит буде , то потрібно пояснювальний лист що все ,що відбувалося в ті часи за межами України але в Радянському союзі , то все відображається в справці про несудимість в Україні , чи краще нічо не пояснювати а відразу заказувати справку про не судимість , а саме з Росії? Як вважаєте?
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, вийшло с пересилом паспорту з одного консульства в інше?
12 Jan 2024, 17:45
341923/433028
about a minute ago