PR CUAET
-
Можна і мені контакти викладача, будь ласка?
-
Тільки подивись на час , бо якщо запізнишся шов трохи то можуть і не видати , на сторінці є графік
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Остапе а чи часто трапляється ,у вашій практиці запит для українців надати справку про несудимість з Росії,якщо вказував що перебував /жив / служив в Росії ( тобто вза часів радянського союзу), і якщо такий запит буде , то потрібно пояснювальний лист що все ,що відбувалося в ті часи за межами України але в Радянському союзі , то все відображається в справці про несудимість в Україні , чи краще нічо не пояснювати а відразу заказувати справку про не судимість , а саме з Росії? Як вважаєте?
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, вийшло с пересилом паспорту з одного консульства в інше?