PR CUAET
-
Як це не треба вказувати NOC якщо здається на 2 чи 3 сторінці ви його маєте вписати? Ваш NOC має збігатись з тими обовʼязками які вказав ваш роботодавець
-
Так, написали щоб присилали документи на wp і на trv і платити за обидві заявки
-
А точно AIP ждать до 12 месяцев? А то мы уже 10 ждем
-
Ви можете змінювати роботу, так - але посада, нок і обовʼязки мають бути однаковими
-
Я як раз читала, що можна змінити роботу, але є певні терміни і посада / обовʼязки мають бути більш менш однакові
-
От 12 до 20, и может быть больше, в основном 12-20 месяцев для всех провинций кроме Квебека, это суто из моих наблюдений за другими национальностями которые пишут про свои движения. Можете заказать ATIP и там увидите статус заявку и по одной строке можно примерно понять как будут рассматривать Вашу заявку, опять судя по логике описанной другими иммигрантами
-
Нок повинен бути однаковим, але також ваша позиція на роботі теж має бути такая сама - ми питали у імміграційного консультанта і вона казала, що назва позиція, нок і обовʼязки мають співпадати. І плюс ви маєте працювати на цій посаді весь час аж до моменту отримання ПР
-
Подали на wp онлайн за пару тижнів, прислали листа що ми розглядаємо і що в нас є 180 днів, ми продовжили алберта хелс з цим листом але вже 180днів пройшло більше 2 місяців і ось недавно отримали листа на порталі що наша заявка вже не дійсна і сказали щоб ми присилали паперовий пакет документів листом з квитанціями за trv i wp
-
В мене вийшло 3 місяці
-
Доброго часу доби. Таке питання. Хочу продовжити дитині візітор рекорд або оформити стаді перміт. В кінці опитування до оплати мені видає , що я маю оплатити собі ворк перміт і ще якусь єрунду з ним звязану. І те і друге мені не потрібне оскільки вже маю новий ворк перміт. Потрібно тільки дитині. Як це зробити? Хто підкаже? Наперед дякую за відповіді.
-
Заїхали по туристичній мульті візі. В аеропорту калгарі дали wp на 2 роки а не на 3 як більшості видають. За пару тижнів до завершення терміну подали онлайн на продовження wp. Майже одразу прислали лист про 180днів можна не турбуватись. З тих пір пройшло 6+2.5м і от отримали в порталі новий меседж що треба прислати пакет паперовий в іrcс а наша онлайн аплікейшн вже не дійсна чи щось подібне до того
-
Так, у цілому усі будуть чекати що найменше два роки. Причина у тому, что Канада змінила правила гри для більше ніж двох мільонів и ці мільони дуже бажають залишитися. Кому буде цікаво: youtu.be/RkszXKPSNTo?si=idoNQ7emJfZXnSxP 1. Студенти що єксплуатували імміграційну систему для отримання постійного резиденства - їх відправили за борт, або дуже суворо піднялі умови отримання Post Graduated Work Permit (PGWP) заради якого вони тут вчилися. (За для порівляння вони у середньому платили від 30 тис. амеріканських доларів для вступу до учбового закладу, на додачу до оплати навчання, что вони частково покривали працюючи у Юбері тещо) Ця група за рекомендацію своїх консультантов створили бєклог с майже 200 тис. заявок на біженство, єксплуатуючи закон що кожен клейм обов'язково потрібно опрацювати з залучанням суду - це роки легально залишатися у Канаді маючи на руках вже нотіс на депортацію, але не вступивший в дію до рішення суду 2. Спрощення системи отримання візітор-візи, що відкрило шлях до подачі заявки на біженство у першому порту 3. "я відправлю заявку на гуманітарну програму бо в мене війна" (це адекватна статистика) 4. Ситуація буде поріршуватися у найближчи 6-12 місяців, якщо США будуть діяти як говорить обраний прездент. Массова депортація, 25% на імпорт с Мексики та Канади (тримайтеся за свої рабочі місця, друзі). Усі хто втратиль працю - пидуть в H&C (на усяк випадок) А ще IRCC буде робити? 1. Вони впровадили вже машиний скрінінг (AI) на вході 2. Міністр иммиграції плануе реформи щоб опрацьовати бєклог швидше, але не дуже багато відомо. www.ctvnews.ca/politics/marc-miller-to-propose-more-changes-to-immigration-and-asylum-system-1.7122704 Тримайтеся, друзі - ця історія "PR у Канаді через рік, так два роки паспорт" - скінчилася. Довго, дорого, та без ні яких гарантій.
-
Так здається платили, паспорт до липня 2025