PR CUAET
-
На куает подавали в серпні 2022
-
Подавались на продовження один раз. Платили 85 КАД за trv - мабуть не правильну вибрали категорію. Прийшов лист тоді що ми подали на trv а треба було на продовження wp. Ми подали на продовження wp 6 березня 2024, не платили. Лист про оплату не приходив
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка, в який саме розділ краще загружати свою історію, цю Declaration?
-
добрый вечер подскажите пожалуйста, если слот для ребёнка 16 лет на оформление загранпаспорта поймала его родная тетя (фамилия понятно другая), заявитель была она, но отримувач послуги сразу был указан ребёнок - примут в Оттаве или это запрещено?(
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Підскажіть, будь-ласка, на біженство можна подавати з 18 років?
-
Потім телефонували їм і запитували коли вже? Вони сказали що бачать нашу аплікейшн і сказали чекати. Ну вот дочекались
-
Спочатку на трп але його вони кенсел досить швидко так як не те вибрали при подачі і ми подали відразу на продовження wp, тоді ще безкоштовно
-
Також в червні здавали біо. Все стоїть. Рухом навіть не пахне
-
Не знаю як по гум, але вона толкова по економ програмах. Недавно знайомий з нею номінацію від АОС отримав
-
Це кількість всіх документів, а не листа. У мене лист на 4 сторінки. На 40-100?Та хто це читати буде?
-
Все залежить від офіцера. Якщо у вас є апрувлений заздалегідь ворк перміт, мають дати
-
Все залежить від провінції та програми.