PR CUAET
-
А як вам це вдалося? Максимум можна за рік отримати 40, за 2 роки-80 кредитів. А для диплома потрібно 100. Але є багато курсів по 3 кредіти. Синові перший рік поставили половину курсів, які давали 3 кредіти. Він прийшов вчитися в вересні і вже нормальних курсів не було. 2 рік також не сказали, що можна вибирати. Сказали вже запізно. Всі місцеві знали, а ми не знали.
-
Тобто це единий варіант відкрити його саме в cibc банку? Тому що наприклад я я відкрив tfsa як saving account, а також я відкрив tfsa в investor edge, я так зрозумів що з fhsa трохи інша ситуація його можна відкрити лише через investor?
-
В якому консульстві? Чи в дитини був ідентифікаційний код? Реєстрація в Україні? Закордонний паспорт не прострочений?
-
Я не з CIBC, але я думаю що можна відкрити просто у відділенні по аналогії з іншими банками. Деякі люди використовують свої FHSA хоч через тиждень після відкриття, звичайно їм немає сенсу купувати якісь акції ви фонди в свій FHSA через investor edge.
-
Точно за fhsa не знаю, так как его открывал первым в investors edge в отделении, а потом все остальное в investors edge открывал уже сам. Но если fhsa есть в списке, который появляется на выбор при открытии нового аккаунта в investors edge, тогда можно и его открыть самому.
-
Послухайте свіже інтерв'ю едмонтовського консула, він казав можна, якщо ви не поїдете за готовим паспортом в Європу то паспорт повертається на Україну а з України можна замовити в консульство Канади.
-
Привіт всім,хотів поцікавитись процедурою отримання,довідки про несудимість,який порядок дій?
-
Доброго дня. Хто вже подавав на громадянство, чи просили у вас додатково ваші документи? Сьогодні отримав листа від IRCC, у якому просять вислати скан документів: «scanned copies or photos of all passport(s) and travel document(s) pages held during your eligibility period are required» Чи правильно я розумію, що вони хочуть окрім закордонного паспорту ще й український?
-
Так. Вся інформація від сина. Мабуть кількість кредитів залежить від школи і провінції...
-
Підождіть, якщо ви отримали в аеропорту WP на початку війни на 2 роки, це був березень- квітень 2022 + 2, виходить що ваш WP закінчився десь у весною 2024 року?
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
А як саме можна вибирати? Я не бачила таких опцій на сайті школи, чи де це взагалі робиться? P.S дуже вам співчуваю, такий складний час ще й школа не може підтримати, хоч інформацією …
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка. Я зараз в Україні, працюю, як фоп. В Канаді була, змушена була тимчасово виїхати, планую в наступному році повертатись. Чи маю я подавати податкову декларацію в кінці року (доходів в Канаді не було, податки платила в Україні? І ще одне питання, якщо я буду класти свої власні кошти на рахунок в Канаді чи підлягає це оподаткуванню? Буду дуже вдячна за відповідь
-
І все ж таки якщо у вас паспорт до 2025 чому тоді ворк перміт до 2024 маю на увазі не на три якщо паспорт це дозволяв?А в чоловіка до 2028…Розумію що так мабуть дали але у вас ще від приїзду щось пішло не так😞
-
Доброго дня! Працюю в ІТ віддалено. Відкритий ФОП. Чи потрібно сплачувати додатково податки в Канаді, якщо плачу в Україні? І як такий доход декларувати в Канаді? Дякую!
-
youtu.be/xjLrMJY5TUY?si=Gfe3ruzdFWzvjDRr
-
Прeдлaгaю сoтрyдничeствo в нaшeм прoeктe! Вoзмoжнocть сoвмeщaть c oснoвнoй сфeрoй зaнятoсти. Дo 2-ox чaсoв в дeнь и тaкжe yдaлённaя дeятeльнoсть. Зa пoдрoбнocтями oбрaщaйтeсь в личныe.
-
Вітаю, написали в особисті
-
Message from user Carolina Timofeeva has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так, паспорт вже у мене
12 Jan 2024, 17:45
342077/435643
3 minutes ago