PR CUAET
-
Точно за fhsa не знаю, так как его открывал первым в investors edge в отделении, а потом все остальное в investors edge открывал уже сам. Но если fhsa есть в списке, который появляется на выбор при открытии нового аккаунта в investors edge, тогда можно и его открыть самому.
-
Доброго дня. Хто вже подавав на громадянство, чи просили у вас додатково ваші документи? Сьогодні отримав листа від IRCC, у якому просять вислати скан документів: «scanned copies or photos of all passport(s) and travel document(s) pages held during your eligibility period are required» Чи правильно я розумію, що вони хочуть окрім закордонного паспорту ще й український?
-
Підождіть, якщо ви отримали в аеропорту WP на початку війни на 2 роки, це був березень- квітень 2022 + 2, виходить що ваш WP закінчився десь у весною 2024 року?
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка. Я зараз в Україні, працюю, як фоп. В Канаді була, змушена була тимчасово виїхати, планую в наступному році повертатись. Чи маю я подавати податкову декларацію в кінці року (доходів в Канаді не було, податки платила в Україні? І ще одне питання, якщо я буду класти свої власні кошти на рахунок в Канаді чи підлягає це оподаткуванню? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Вітаю, написали в особисті
-
Message from user Carolina Timofeeva has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так, паспорт вже у мене
-
@annafemenkova [5183693267] заблоковано.