PR CUAET
-
Так все правильно
-
Ви наче писали, що в аеропорту дали на 2 роки і без помітки CUAET. А ви подалися повторно щоб була ця помітка і вам видали новий з поміткою CUAET але строк той самий. Я правильно зрозуміла? Якщо так, то вони просто виправили свою помилку. От чому 2 роки? Можливо до кінця паспорта?
-
Куает дали безкоштовно а вот коли подавали на продовження wp то не пам'ятаю чи платили чи ні
-
Спросите у Остапа какие сейчас варианты чтобы онлайн всё сделать
-
Просто так запутано Я уже подумала что аннулировали аппликацию на пр 🤦♀️
-
Ви платили, коли подавались?
-
Дякую за відповідь, будемо подаватись платно. Вот тільки думаємо чи може знову онлайн спробувати, платно
-
Робіть як сказав Остап і нікого не слухайте
-
Я так понимаю вы звонили к ним Мне по телефону тоже объясняли чтобы я выслала документы по почте Письмо писала И тд Это чтобы не платить потому что подача была до марта когда бесплатно было Но мне эти заморочки не понравились и небыло уверенности в положительную сторону И мы решили платить И получили до сентября 2027
-
Коли подавали на куает то просили щоб дали на 3 роки а дали на 2 як було в оригінальному wp який нам дали в аеропорту ще в перші дні від початку війни
-
А ви подавали на продовження чи лише для внесення у WP помітки CUAET ?
-
Людмила я перепрошую але я не розумію що вам не зрозуміло. На пр по програмі подали. Поки чекаємо закінчився wp і прислали такого листа, замість того щоб продовжити наш перміт. Тепер сподіваємось що пр піде швидше і Остап радить подавати якомога швидше паперовий пакет і я йому вдячна за пораду
-
Дивно, навіщо вас просять подаватись в паперовому вигляді. Ви впевнені, що платили 225$ при подачі і писали Ukraine2022?
-
Ну моим тоже не продлили ворк когда подали до марта 2024 Оставили те же даты Я их подавала уже платно второй раз Можно хоть 100 раз подавать Лишь бы платили Моим продлили до сентября 2027
-
Здесь речь только о ворк пермите
-
А какая проблема с подачей на пр по семейной программе? Вам тоже пришло письмо что аппликация не действительна?
-
Спочатку не було cuaet потім ми подали на новий і там вже є cuaet але той же термін дії що оригінальний , 2 роки від дати в'їзду
-
Про пр мовчать , подали 30 січня 2024. Мова йде про те що wp видали на 2 роки в 2022 і вот тепер пройшло 2 роки і 6 місяців на розгляд продовження wp і от недавно прийшов лист про те щоб ми подали паперовий пакет на trp i wp
-
А у вас в первом ворке стоит пометка CUAET? При подачи на продление вп вы указали ремарк что приехали из за войны? Вы заполняли на вп по гиду? Там хорошо объясняют что где куда писать
-
Вони ніби то просять подавати на трп і вп одночасно і платити за обидві заявки. Подали на продовження wp до його закінчення. Спочатку отримали лист про 180 дні а згодом ще майже через 80 днів ось такого листа. Десь 1 місяць назад телефонували і запитували що й до чого. Сказали що поставили нотіс що час розгляду нашої заявки пройшов (>180 днів) ну і сказали що може скоро вже прийде відповідь - вот прийшла
12 Jan 2024, 17:45
342194/429540
9 minutes ago