PR CUAET
-
Подали на wp онлайн за пару тижнів, прислали листа що ми розглядаємо і що в нас є 180 днів, ми продовжили алберта хелс з цим листом але вже 180днів пройшло більше 2 місяців і ось недавно отримали листа на порталі що наша заявка вже не дійсна і сказали щоб ми присилали паперовий пакет документів листом з квитанціями за trv i wp
-
Так, написали щоб присилали документи на wp і на trv і платити за обидві заявки
-
На гражданство и ПР подают весь скан паспорта[ов]. Если Вы подали какие-то только отдельные страницы со штампами или визами, они это и просят - подгрузить весь паспорт полностью
-
Зкасовую 2 слоти до Оттави-.Дорослий на 05.12 та Дитячій на 04.12. Ловить кому потрібні
-
Обговорення wp перенесено у профільну гілку t.me/prcuaet/19036
-
В мене також з 18 зависло на тих самих етапах
-
Поясні всі платили за продовження wp томущо на деяких сайтах пише що треба вписати у відповідному вікні Ukraine 2022 і таким образом ми звільняємося від оплати, чи це застаріла інформація. Дивилася у ютубі як заповнити заявку і там це побачила тож не знаю чи це інформація достовірна чи ні.
-
Я чекаю з 6 листопада трек DHL Торонто вже не знаю як його отримати..
-
Вже доступні!
-
Дякую за інформацію.
-
Ви все так і пишите Ukraine 2022 і платите 255 доларів за одну людину. Після 31 березня 2024 стала платна подача.
-
Шановне панство, підкажіть з порядком подачі. Через цей deadline хочу продовжити work permit (той, який маю зараз діє до 2026). Віза закінчується восени 2025. Спочатку потрібно продовжувати візу, і на її основі подаватись на ворк перміт, чи навпаки?
-
Олег ответил верно .Я указывал АОС в EOI ,а приглашение получил подаваться по Альберта Експресс Энтри
-
А комусь прийшов трек DHL хто оплачував у листопаді? Торонто?
-
Віза немає значення всередині Канади. Ви знаходитесь тут по ворк перміт, то його і подовжувати першочергово.
-
В кожному другому помилка в прізвищі, пояснень не надсилав.
-
Така сама ситуація
-
якщо треба буде віза, то робите потім її на основі ворк перміту
-
Дякую за відповіді!
-
Первый стад у федералов, как и всех, а а вот потом начинается уже очередь Квебека, они могут тянуть как хотят. Главное что апрув со стороны федералов есть. Не захотят давать сертификат, ну значит привет другая провинция.
12 Jan 2024, 17:45
342222/429963
7 minutes ago