PR CUAET
-
Андрей я его попросила фото портала Вчера он переезжал Был занят Сегодня сказал вышлет Я ему напомню Мне уже самой интересно
-
всім привіт) питання до бюті майстрів, які подавались/отримували ПР за програмою Альберти: який у вас NOC?
-
Людміла Ви так і не відповіли на моє запитання. На яку програму Ви подали людей, що ім присвоїли XF номер?
-
Все верно. Это работает следующим образом, после AIP федералы делают запрос на Квебек, Квебек в свою очередь направляет на электронную почту запрос документов и форму на CSQ, далее необходимо все это направить по обычной почте в MIFI. Они могут делать дозапросы документов. У всех запрашивают документы о работе и зарплате.
-
Шановні друзі, я зіштовхнувся з тим що в мене закінчувався паспорт. На чергу до консульства не попадеш, а тим паче потребують резерв+. Я знайшов гарну адвокатську контору, вони знаходяться у Чехії. Вони мені офіційно продовжили паспорт строком ще на 4.5 роки. Якщо цікаво, прикріплюю номер Олександра, адвоката, який мені допоміг. +420 776 319 697 Я робив 3 місяці назад. Чи допомагають вони зараз, не знаю. Уточнюйте!
-
Останнє. Поки чикаєшь піар 2 роки. Кінець закордонному паспорту . І все? Паспорт зробити не можливо , піар ще не отримав. Їдь потім до України ??? Вот это поворот 🤔 Порушення імміграційного законодавства (втрата статусу та нелегальне перебування в Канаді).
-
Привіт) чи є тут майстри манікюру, які отримали ПР за цією програмою?
-
Тут больше вопрос, нужен ли им гражданский украинский паспорт
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо потрібно поїхати до Америки (живу у Канаді) щоб здати екзамен (вчуся у Канаді, але здати іспит можна тільки у USA) яку візу потрібно отримати? І як довго зараз треба чекати щоб її отримати? Дякую за приділений вами час і увагу 🙏
-
Алекс, завтра может что-то измениться и по этой программе начнут раздавать ПР за месяц. Вы свое личное мнение и наблюдения на текущий момент, передаете будто это официальные таймлайны. А с хендлом админ люди верят каждому вашему слову. Не сейте панику уже в напуганных людей, пожалуйста/