PR CUAET
-
Ба більше там мабуть і перелік форм трохи відрізняються
-
Ми оплатили в жовтні, Торонто, і досі немає трека😱
-
Але коли ти створюєш аплікацію з самого початку, то там обираєш по якій програмі хочеш. І це вже ніяк само не зміниться.
-
с ваших слов вам там были не очень рады и многое скрывали от вас. просто отпустите и забудьте. это не ваша проблема
-
Та ні, після того як обрала програму створюється портал для сабміту заявок. І в ньому вже програму не можна змінити а тільки заповнювати обрану
-
Ужас Но это мы меняли и была возможность менять Получается оно вернулось назад как изначально был выбор Как вы говорите обложка
-
невозможно поменять 'тип' анкеты после ее выбора. это как обложка книги. чтобы новый тип анкеты сделать, нужно выбрать 'новач анкета'. кабинет при этом менять не нужно
-
Якщо створили аплікацію під однією програмою, і хотіли змінити програму - потрібно було створювати нову аплікацію
-
Аппликацию заканчивала не я А он сам Я помогала заполнить формы Так что за не внимательность спасибо
-
Це я так обережно висловився
-
по тій програмі інша декларація, то може й подумали про неї)
-
не просто отличается, а очень и очень. там от спонсора надо немножечко дофига документов
-
Вот именно была И он её подгрузил Всё очень странно
-
Але не слід засмучуватись, так як можна піти по звичайному спонсорству. Якщо б це були брат і сестра наприклад, або батьків, то тоді б варіантів не дуже багато було...
-
Ужас в том, что вы были не внимательны (
-
'сбои' уже внутри форм - это в большинстве случаев просто неосторожное прокручивание колеса на мышке: при прокручивании самой страницы формы вниз, если не было фиксации выбора в поле выпадающего списка, мышка выбирается другую опцию.
-
Да так и есть И он сам создавал Когда ко мне пришел мы продолжили Заполнили все документы Я ещё и меняла ему эту функцию на нашу программу и объяснила что это как спонсорство Функции поменялась Но не ужели она потом сама на ту функцию вернулась изначальную? Получается надо было просто заново создать портал
-
Не всегда это зависит... . У меня нет ни милитари, ни гос службы, ни большого числа путешествий. Уже месяц сидим на Background
-
Тогда это действительно не ваша проблема. Обидно, досадно, ну ладно
-
Вітання) Сьогодні отримала AOR (подача 8 липня), в мене чомусь не виходить підвʼязати аплікацію до свого аккаунту, пише, що не находить мою аплікацію. Хтось з таким стикався? І друге питання, мені зробили запит на те, щоб я завантажила лист з номінацією від провінції, вони його не можуть відкрити, бо він з паролем. То мені потрібно просто зробити скріншот екрана? Чи як завантажити номінацію у pdf форматі?
12 Jan 2024, 17:45
342339/434285
2 minutes ago