PR CUAET
-
Доброго ранку! Будь ласка, не кидайте в мене капцями, але якщо хтось відмовиться від слоту, повідомте мене. Мені терміново й несподівано потрібно замінити паспорт. Готова спробувати забронювати! Винагорода гарантована. Розгляну будь-яке місто в Канаді.
-
Вони вже можуть бути розглянуті і очікувати лише фінального рішення, мені так і імграційний говорив що таке можливо. Того після нового року вони висилають багато листів
-
Так а що їм? Як в тому році, перенесуть на новий рік те, що понабирали за рахунок нових квот і знов візьмуть паузу на півроку , потім доберуть трохи ще і допобачення.
-
Вони в пʼятницю оновлять скоріше за все сторінку і вже буде видно.
-
Супер, тобто це тільки с січня будуть знову розглядати, потім поки дадуть номінацію, а ще потім федеральний етап близько 13 місяців. Дякую що поділилися інформацію, але новини капец які невтішні
-
Если это вы мне ответили То да польза есть для всех Может другие пропущенные аппликации нечаянно тоже попали под другие категории Так что кого пропустили Желательно проверить что в портале написано
-
Мне нравится эта идея. Сообщите, плиз, если будете отказываться от слота на детский паспорт до 12 лет мне.
-
Добрий день! Підкажіть адресу в Оттаві де приймають заяву на новий закордонний паспорт?
-
Коли заявку почали в порталі, змінити не можна програму, навіть якби дуже хотілося. Можна тільки видалити і починати наново. Знаю з досвіду, бо одного разу випадково почав заявку на нашу програму QC, для клієнта не з Квебеку. Прийшлося видаляти і заново робити. Тому саме ця програма була вибрана першочергово. А з того що ви заповнювали ви памятаєте чи в списку документів була форма 0191? Вона Унікальна по нашій програмі, більше ніде її не було б
-
Откуда куда вам нужно отправить?
-
Є простіший шлях. Відкриваєте свій файл- вводите пароль- тиснете на "роздрукувати" - і там де буде вибір роздрукувати на цьому пристрой ,там можна вибрати " зберегти пдф" і от той новий збережений пдф буде вже без пароля. Просто потім спробуйте відкрити і перевірити
-
Поділіться будь ласка чи не знаєте шо для них спрацювало, те що ви фізично відправили їм передоплачену кур‘єрську доставку чи і-мейл? Як ви зробили передоплачену доставку? (Який кур‘єр, та чи робили самі онлайн)? Чи писали їм листа?(на Торонто/Оттаву?) Вибачте що так багато питань, для багатьох це буде дуже хелпфул🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
Вітаю! 👋🏻 У нас триває набір на курс підготовки до CELPIP! Ось що вас чекає: ⠀ ✨ Формат навчання: Маленькі групи (2-3 людини) для максимальної уваги до кожного студента. Заняття у вечірній час, зручний графік для працюючих. Рівні: від А2 до В2 (розподіл по групах). ⠀ 📅 Тривалість курсу: 2 місяці. Три заняття на тиждень. ⠀ 📚 Що будемо вчити? Розбір усіх типів завдань CELPIP. Відпрацювання завдань з реальними прикладами. Покращення граматики та лексики. Багато практики, корисного зворотного зв'язку та роботи над мовою! ⠀ 💌 Як записатися? Пишіть у особисті повідомлення на цей акаунт — і ми відповімо на всі ваші запитання! t.me/Sasha_Languages 🍁 _____________________________________ ТИСНИ ТУТ, щоб побачити результати наших учнів за два місяці роботи з нами у міні групі до 3 осіб! 💛 #celpip #celpip_підготовка