PR CUAET
-
-
Це офтоп цієї теми. Ви в цьому плані великий молодец, що агітували збирати підписи.
-
Андрей вы сейчас не по мужски А ваши разборки мне не к чему И если я в чем то не права то этот человек в чате и меня поправит
-
В цьому різниця? І там і там треба вибрати коректні дані. Не бачу великої різниці. І я ще спочатку казав що треба було подивитися відео на ютубі. Але ви сказали, що Ви маєте в цьому великий опит!
-
Андрей а вы подписали письмо для RAMQ? Мне просто интересно Письмо я и Евгения лично оформляли я и все организаторы собирали подписи Письмо отправили
-
Привіт хто як підписував форму 5710 при подачі на продовження на ворк перміт у Adobe reader? Чи можна якось підписати безкоштовно чи обов'язково платити за офіційну версію адобе?
-
В мене вже майже 2 роки, отже підпадаю під обидві програми? Хочу податися на обидві програми Тех пас та АОС. Дякую дуже
-
Слушне зауваження. Тільки тему про цю заявку не я починав )))))
-
Вы не хотите перейти в другую ветку с вашей компанией пообщаться Этот чат для других целей
-
Я йому не допомагав і я йому портал не відкривав ( чи перевіряв). Тому я апріорі не можу бути не правий
-
Привіт, спільното. Ситуація: людина працювала 2 роки і 3 міс у одного роботодавця ( готель). Нещодавно їй встановлено діагноз рак нирки. Мучають постійні болі- у новоутворенні внутрішня кровотеча. В емердженсі видали довідку, що наразі не може виконувати роботу хаускіпера, потрібна більш легка робота. Проте менеджер відмовив у цьому- мовляв, такої роботи для неї немає і відправив її у звичайну відпустку строком на місяць. Наразі буде операція і довгий період відновлення. Які наші подальші кроки? Її не мають права звільнити? На які виплати вона може розраховувати ( якщо може)? Дякую.