PR CUAET
-
🌟 Відкрита група підтримки Тема: "Де живе оптимізм? Місце позитива у нашому житті" 📅 Коли: 30 листопада 🕒 Час: 10:30-12:30 📍 Де: Український Хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 Ми часто забуваємо про силу позитивного мислення. А між тим, оптимізм може стати тією опорою, яка допомагає нам долати труднощі, відкривати нові можливості та знаходити ресурс навіть у найскладніших ситуаціях. На зустрічі: ✨ Розглянемо, що таке оптимізм і де його шукати ✨ Обговоримо, як вміти бачити хороше навіть у проблемах ✨ Навчимося мистецтву перетворення негативного у позитивне Це час для спілкування, взаємної підтримки та пошуку віри у себе й чудеса! 📌 Участь безкоштовна, реєстрація на імейл [email protected] Долучайтесь, щоб знайти нові способи бачити світ яскравішим! 😊
-
🎉 Дискусійний клуб для підлітків (12-15 років) у цю суботу! Тема: "Секрети успішних знайомств: як стати своїм серед нових людей" 📅 Коли: 30 листопада ⏰ Час: 13:00-15:00 📍 Де: Український Хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 На цій зустрічі: ✨ Розберемо, чому знайомства — це не лише про сміливість, а й про навички ✨ Дізнаємось секрети успішного спілкування ✨ Виконаємо практичні вправи, щоб почуватися впевнено серед нових людей Зробимо цей час цікавим, теплим і корисним! 💬 📌 Участь безкоштовна, але кількість місць обмежена. Реєстрація на імейл [email protected] Приєднуйтесь, щоб відкрити нові можливості у спілкуванні та стати своїм у будь-якому колі! 😊
-
🌟 Відкрита група підтримки Тема: "Де живе оптимізм? Місце позитива у нашому житті" 📅 Коли: 30 листопада 🕒 Час: 10:30-12:30 📍 Де: Український Хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 Ми часто забуваємо про силу позитивного мислення. А між тим, оптимізм може стати тією опорою, яка допомагає нам долати труднощі, відкривати нові можливості та знаходити ресурс навіть у найскладніших ситуаціях. На зустрічі: ✨ Розглянемо, що таке оптимізм і де його шукати ✨ Обговоримо, як вміти бачити хороше навіть у проблемах ✨ Навчимося мистецтву перетворення негативного у позитивне Це час для спілкування, взаємної підтримки та пошуку віри у себе й чудеса! 📌 Участь безкоштовна, реєстрація на імейл [email protected] Долучайтесь, щоб знайти нові способи бачити світ яскравішим! 😊
-
🎉 Дискусійний клуб для підлітків (12-15 років) у цю суботу! Тема: "Секрети успішних знайомств: як стати своїм серед нових людей" 📅 Коли: 30 листопада ⏰ Час: 13:00-15:00 📍 Де: Український Хаб, 11041 105 Ave NW Office 102 На цій зустрічі: ✨ Розберемо, чому знайомства — це не лише про сміливість, а й про навички ✨ Дізнаємось секрети успішного спілкування ✨ Виконаємо практичні вправи, щоб почуватися впевнено серед нових людей Зробимо цей час цікавим, теплим і корисним! 💬 📌 Участь безкоштовна, але кількість місць обмежена. Реєстрація на імейл [email protected] Приєднуйтесь, щоб відкрити нові можливості у спілкуванні та стати своїм у будь-якому колі! 😊
-
Наташа займитесь своими личными делами Мне ваши пальчики не нужны
-
В чем я не права В том что человек сам создал портал Сам добавлял документы И я ему помогла и объяснила формы заполнить И в том что он не хотел показывать личную информацию Или в том что он сам пришел как многие пишут Остановитесь
-
Я уже давно пытаюсь всех успокоить и Остап это подтвердил Лучше этот бордак вообще вытереть
-
Можете, пожалуйста, напомнить какие доки нужно обновлять после получения нового вп? Син, работодатель, бенефиты (им просто отправить мой вп?) Искал по чату, точно помню кто-то писал, но не могу найти
-
Так, вона з нею розмовляла по телефону, до запит в неї був ще 25 жовтня та все було надіслано. Будемо напевно з січня вже очікувати
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, оплата за оформление нового заграничного паспорта. Мы идём в банк. Берём вот эту форму чека сразу оплачиваем. Они нам выдают эту форму, и мы ее прилагаем к пакету документов на оформление паспорта. Верно. Мы мы не платим в консульстве?
-
Он всё сам осознает И я с ним разговаривала И про программу говорила давным-давно давно И было время всё заделать спокойно а не в последний день И как я писала портал и выбор программы он сам создавал И как Остап объяснил При том что я меняла в его портале на нашу программу Это ничего не поменяет Надо было новую аппликацию создать Так в чем проблема у всех
-
Підкажіть, будь ласка, чи є десь інфо по провінціям, які Університети надають українцям ціну як для місцевих студентів?