PR CUAET
-
Слушне зауваження. Тільки тему про цю заявку не я починав )))))
-
Вы не хотите перейти в другую ветку с вашей компанией пообщаться Этот чат для других целей
-
Я йому не допомагав і я йому портал не відкривав ( чи перевіряв). Тому я апріорі не можу бути не правий
-
Ну у меня их нет ошибок я описала как было И если что он поправит в чем я не права Но не Вы
-
Я вмію визнавати свої помилки. А дехто зробе все щоб бути в білому.
-
Це офтоп цієї теми. Ви в цьому плані великий молодец, що агітували збирати підписи.
-
Андрей вы сейчас не по мужски А ваши разборки мне не к чему И если я в чем то не права то этот человек в чате и меня поправит
-
В цьому різниця? І там і там треба вибрати коректні дані. Не бачу великої різниці. І я ще спочатку казав що треба було подивитися відео на ютубі. Але ви сказали, що Ви маєте в цьому великий опит!
-
Андрей а вы подписали письмо для RAMQ? Мне просто интересно Письмо я и Евгения лично оформляли я и все организаторы собирали подписи Письмо отправили
-
И открывать портал И помогать заполнять формы это 2 е разные вещи
-
Думати це нормально. Але міняти кожен раз точку зору це надо вміти. Я співчуваю людині, що так сталося. Але на мою думку він не буде себе афішувати.
-
Каждый думает как он хочет Он в группе Он читает эти сообщения И если я не права он поправит
-
Да ніхто не грає Це я наголошую на тому що слова змінюються під умови і нову інформацію. " не виноватая я, он сам пришел" (с) Брилиантовая Рука
-
Андрей он портал сам открывал Он уже приехал и половину документов заполнил И да я это исправила Но как Остап говорит это не исправить А надо было новую делать аппликацию
-
Мне очень жаль Я от всего сердца хотела помочь 😢
-
Людмила, не нагоняйте панику. Ваш друг конкретно подался на другую программу. Это его личная ошибка!
-
Навіщо? Якщо одна людина зробила помилку, інша не її не відкорегувала, то це помилка виключно однії людини!
-
Я ему сразу сказала что что-то не то когда он позвонил на второй день узнать свой временный номер когда он сказал что он начинается XF
-
Наверное
-
Там де тема написано тільки про постійне резиденство, там теж немає назви програми. Це мабуть стандартний лист який відправляється по всім програмам на отримання PR
12 Jan 2024, 17:45
342613/467926
3 minutes ago