PR CUAET
-
Это его субмит И у него нет такого Там где тема
-
Між яким текстом? У заголовку?
-
Смотрите между текстом Это по нашей Tea: PR Portal (PR application) - Your Permanent Residence application has been successfully submitted I Portail de RP (demande de RP) - votre demande de résidence permanente a été soumise avec succès
-
Яка різниця у цих двох листах? Вони ж ідентичні. Я саме такий маю, через тиждень прийшов
-
Очень жаль не доверие привело к такой ошибки 😢 Я понимаю так когда человек нуждается в серьезных вещах надо кому то одному делать А так получилось как получилось Остап написал что при создании портала поменять не можешь Надо было новый создать Но я даже и подумать не могла Он здесь давно язык знает Я думала разберется Но он решил самостоятельно И как я сказала что я и в глаза не видела ни документы ни личные данные Когда он у меня был личных данных даже в формах небыло или где были быстро пролистывалось Я понимала что человек не хочет показывать свои личные данные и не на таивала
-
А это субмит моей сестры И разница есть То что я вижу
-
А яка різниця у цих листах? Вони ж ідентичні. Так, те саме я маю, тут не вказується програма, мені цей лист через тиждень прийшов.
-
Это его субмит
-
А ні, у листі що документи прийняті немає назви програми, сорі, там лише факт що документи на ПР прийняті і будуть розглянуті. Щойно у себе подивилася
-
Да подавали на нашу
-
То у нього там спонсорство сімейне? А подавали на нашу?
-
У всех в портале написано какая программа Это портал моей мамы
-
Я маю на увазі те що написала, нехай подивиться на власні очі у свій кабінет і перепровірить куди все відправлено, і лист від IRCC - що документи прийняті і будуть розглянуті, там має бути вказана назва на яку програму прийняті документи.
-
Я з 12 листопаду((( в шоцi ...треш на треші
-
І також вчора подала документи на оформлення паспорту дитини. Для дитина можно замовити доставку dhl? А то я не бачу заяви.. Дякую
-
Ребята привет , по моим наблюдениям вроде екопр, только по чт и пт приходят. Ну это мои наблюдения. Пока жду екопр. С 31 Окт
-
Не хочу вас засмучувати, але… Канада пост страйкує і наші паспорти благополучно лежать вже десь на території Канади в очікуванні, що хтось їх візьме і опрацює вже 7 довгих днів Укрпошта молодець! Доставила в Канаду за 5 календарних днів Тай таке 🥹
-
Університет Альберти,Едмондтон
-
@Bungee7 дай Боже вам здоров’я 🙈
-
Я теж почекаю до пʼятниці та буду дзвонити. Якось не логічно,один чек прийшов а інший загубився🫣
12 Jan 2024, 17:45
342635/466661
2 minutes ago