PR CUAET
-
Я маю на увазі те що написала, нехай подивиться на власні очі у свій кабінет і перепровірить куди все відправлено, і лист від IRCC - що документи прийняті і будуть розглянуті, там має бути вказана назва на яку програму прийняті документи.
-
Я з 12 листопаду((( в шоцi ...треш на треші
-
І також вчора подала документи на оформлення паспорту дитини. Для дитина можно замовити доставку dhl? А то я не бачу заяви.. Дякую
-
Ребята привет , по моим наблюдениям вроде екопр, только по чт и пт приходят. Ну это мои наблюдения. Пока жду екопр. С 31 Окт
-
Не хочу вас засмучувати, але… Канада пост страйкує і наші паспорти благополучно лежать вже десь на території Канади в очікуванні, що хтось їх візьме і опрацює вже 7 довгих днів Укрпошта молодець! Доставила в Канаду за 5 календарних днів Тай таке 🥹
-
Університет Альберти,Едмондтон
-
@Bungee7 дай Боже вам здоров’я 🙈
-
Я теж почекаю до пʼятниці та буду дзвонити. Якось не логічно,один чек прийшов а інший загубився🫣
-
Те саме, чекаю з 10 жовтня. Пишу їм стабільно раз в тиждень, у відповідь тиша
-
Чекаю на eCorp з 24 жовтня
-
Зараз заяви на громадянство набагато швидше розглядають, буквально через пару тижнів після заяви вже можуть екзамен ставити.
-
FD у нас був 5 листопада, через два тижні прийшов портал 1, а вчора прийшов портал 2 (тобто через тиждень після порталу 1). Тепер чекаємо на еCoPR.
-
мы так и ждем с 11 октября 😔
-
Зараховується все життя у Канаді до отримання ПР 1 день за 0,5, але загалом не більше 365 к.днів. Тобто всі декларації враховуються, всі які подавалися і до отримання статусу ПР і після, раз дні зараховані то й декларації теж. Наче так.
-
Привіт! Комусь прийшло вже запрошення на виїзду сесію до Вінніпегу?
-
В аплікації Експрес Ентоі є питання щодо скільки грошей я привожу до Канади для утримування себе та двох дітей. Підкажіть, будь ласка, що я маю вказувати тут? Планую подаватися на Tech pathway or AOS
-
ого, а не в курсі які ноки?
-
Я б замовляв DHL і не чекав би з моря погоди, або ж Укрпошту (якщо горить дійсно паспорт).
-
Уже нашел, спасибо
-
Оооо, дякую…
12 Jan 2024, 17:45
342647/467939
3 minutes ago