PR CUAET
-
Привіт! Комусь прийшло вже запрошення на виїзду сесію до Вінніпегу?
-
В аплікації Експрес Ентоі є питання щодо скільки грошей я привожу до Канади для утримування себе та двох дітей. Підкажіть, будь ласка, що я маю вказувати тут? Планую подаватися на Tech pathway or AOS
-
ого, а не в курсі які ноки?
-
Я б замовляв DHL і не чекав би з моря погоди, або ж Укрпошту (якщо горить дійсно паспорт).
-
Уже нашел, спасибо
-
Оооо, дякую…
-
Ви можете створити тільки одну заявку EOI, провінція залишає право сама вирішувати на яку програму вам краще. Сьогодні ось деяким людям, что створював заявку на tech pathway прийшли запрошення подаватись на AOS
-
Нам перевели @Margo2145 Зробили дуже швидко.
-
Хто може сказати: дитині 18 виповнилося, зараз подаю на дитячі після 18 місяців, включати її до дітей чи ні?
-
Я зробила EOI десь місяць тому, зараз не розумію, де я можу її знайти … 🙏
-
А запити там з всяких Резеврiв+ та ТЦК є?
-
Так напишіть скільки привезли з собою, коли прибули в Канаду
-
Через кілька тижнів дізнаємося, на офіційному сайті напишуть. Моя особиста думка, що там будуть здебільшого повʼязані з будівництвом (civil engineer, etc.)
-
напишіть, стільки скільки у вас реально є зараз. так як у вас вже є досвід в Канаді більше 1 року, вам непотрібно буде надавати ніяких виписок про кошти, це лише запитання в анкеті для всіх.
-
На трьох людей це 22К.. в мене було 4к від сили ))
-
Щось не бачу 178 днів.
-
Дякую. Але там шалені суми - коли їхали сюди таких грошей не було…
-
а я з 25 вересня...нуль на массу читаю, люди зараз чекають 40-70 днiв
-
чекаємо портал 2 з 21 листопада
-
Ось таблиця мінімальних сум. Якщо вкажете менше - не пустить створювати ЕЕ аккаунт www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
12 Jan 2024, 17:45
Post 342661 of 390784
5 minutes ago