PR CUAET
-
@IrineGurz [5132263926] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 27/11/2024 22:00.
-
Ні, не ходив
-
так, чекайте кажуть
-
Вимога - паспорт повинен бути дійсний 6+ місяців.
-
Гарна новина
-
Краще продовжити паспорт. Прийде запит на новий паспорт. Без нового паспорту не продовжують розгляд.
-
видалення та встановлення заново спробуйте
-
@olgalaoshi @OstapBosak Можете, будь ласка, детальніше розповісти про те, наскільки важливо мати дійсний паспорт протягом усього імміграційного процесу до отримання eCoPR? А якщо паспорт виявиться недійсним, які можуть бути наслідки? У моїй ситуації: - Закордонний паспорт закінчується в 20-х числах лютого, а на продовження можна податися тільки в 20-х числах грудня (за два місяці до закінчення терміну дії). - На новий паспорт я маю запис у консульство на другу половину січня. При цьому очікую eCoPR приблизно наприкінці січня – на початку лютого (згідно зі статистикою, яка є). Звісно, точно ніхто не знає, коли це станеться. Як мені краще підстрахуватися, щоб не опинитися у складній ситуації? Буду вдячний, якщо поділитеся досвідом. Дякую!
-
Ми написали в службу підтримки , сказали що можем надати заявку для того що б перерахували на рахунок . Я ще сьогодні не ходила на пошту якщо дійсно і сьогодні немає то завтра так і зробимо. Так що кому не прийшов чек і пройшло 5 банківських днів то можна просити на рахунок перенаправити .
-
Ого. А нам не говорили. 15 кредитів -це багато. Ви в якому місті і де потрібно здавати цей екзамен?
-
Але, все-таки, напевно, був хтось, хто підказав правильний напрямок. Може родичі чи друзі, які живуть тут давно. Дочка в 16 років сама не могла приїхати в нікуди. Їй обовʼязково потрібен опікун, оскільки вона б навіть в школу не записалась без опікуна. А це дуже важливо, знати людину, яка вже розбирається в системі. Я , наприклад, півроку навіть не знала, що є щоденник для батьків, поки мені не сказала знайома, яка тут живе багато років. Ваша донька, звичайно, великий молодець, що змогла без вільної англійської зробити за 2 роки те, що канадські діти не всі можуть, але не потрібно знецінювати інших. Тим паче писати що ниють. Бо ніхто тут не ниє. Всі шукають шляхи вирішення проблем
-
Звичайна паблік хай скул, 12 клас. Йому запропонувати в самій школі, щоб добрати кредити. Українська мова розцінюється як друга іноземна і дає 15 кредитів.
-
В Калгарі
-
Добрый день. Заполняю документы на WP. Скажите пожалуйста, где UCI номер написан?