PR CUAET
-
Ну я консультант, і це меньш більш повна відповідь. Точніше потрібно розбиратися з конкретною роботоб, обовязками, назвою посади, фірмою, умовами програми, а інколи і цього не достатньо, і потрібно пиати в профільні асоціації та в IRCC за розясненнями. Я знаю що хочеться простої відповіді (підходить, чи ні), але простих відповідей на цб тему на жаль просто немає.
-
тож повну відповідь може дати лише консультант?
-
Бо всі ці обовязкові вимоги можуть бути різні в залоежності від професії. Може бути ліцензія, сертифікація, реєстрація, і тд
-
тоді що означає "регистрацию или сертификацию"?
-
Саме так. Для Канадського досвіду чи job offer ви повинні бути кваліфіковані, і ліцензовані (там де та ліцензія обовязкова)
-
ось зо сказано в описі для отримання ПР
-
Електриком без варіантів, бо без ліцензхії ви не електрик. А ліцензію отримувати роки
-
Якщо ліцензія не є строгобю вимогою, то головне щоб не було визнано повним навчанням (переважно 15+ год в тиж). Бо досвід під час навчання не рахується. А також якщо робота це практика від навчання, це також не рахується
-
Залежить від того де цей НОК фігурує. Якщо закордонний досвід - ок якщо Канадський досвід - не зарахується якщо джоб офер в Канаді - не зарахується
-
Ви трохи не правильно зрозуміли. 1. Подача на номінацію. 2. Отримуєте номінацію (скільки б це не зайняло) 3. Вносите зміни в ЕЕ, і отримуєте +600 балів 4. Отримуєте запрошення до подачі на ПР 5. І аж на цьому етапі у вас є 60 днів щоб податися.
-
Спасибо за разъяснение
-
Вы все до кучи смешали. После получения номинации, вам дают пол года на подачу на федеральный этап
-
Ну тоді через вас він може отримати ПР, як ваш чоловік
-
У мого чоловіка ліцензія потребує 4 років навчання, або 2 якщо здати екстерном. По строкам ворк Перміт закінчиться раніше, навіть якщо рахувати 2 роки для отримання ліцензії.
-
У мене на роботі електрик був апрентісом і за один рік здав усі екзамени і отримав ліцензію. Якщо був досвід у цій галузі, то все можливо здати
-
Ну зайдіть як мінімум у чек лист документів для подачі на ПР і там буде ліцензія, якщо професія цього потребує
-
Це офіційна інформація?
-
Має бути ліцензія. Або екстерном здавайте екзамени и отримуйте ліцензію раніше, або інша робота для отримання ПР, а далі робити, що хочете)
-
Я знаю про що ви кажете, мені коли пояснювали то типу казали що вони вважають це навчанням а не роботою. Але перевірте, я ж не еміграційний консультант, мені казав про це електрик
-
Та ще ж не так швидко почати вчитися тут, для чоловіка лише є у травні 2024 рокі місце для навчання.
12 Jan 2024, 17:45
Post 34273 of 407982
2 minutes ago