PR CUAET
-
Добрий вечір Чи правильно я розумію що на етапі очікування PR ( наразі маємо тільки аор і запит довідки), можно вилетіти у відпустку до Європи? Віза стає недійсною тільки після отримання ecorp? Чи маємо в будь якому разі повідомити ircc?
-
Судячи з того що на портал черга то запрошень роздали багато
-
Як вони роздають це напевно просто повинно повести щоб тебе обрали маємо 51 бал і нічого…
-
Сегодня? В чатике тишина🙄
-
Тобто поки не має 67 балів, то не має сенсу створювати експрес ентрі профайл, щоб на Тех пасвей попасти?
-
Там багато і постійно анонімно пишуть
-
І як жити то далі ? 😢
-
Цікаво до речі, чого вони всі анонімно пишуть 🤔
-
І таке ще питання, 🙏 якщо 20 січня буде 2 роки досвіду, коли мій EOI автоматично обновиться з одного року на два та додадуться ще 2 бали? Якраз буде 67))))
-
Можливо порахували,що в жовтні не 31 день а 30….
-
Торонто на завтра дитячий слот з 12 до 16
-
Щоб їх не діставали в особисті. Там одразу починають бомбити запитаннями, іноді доволі чутливими в плані захисту інформації
-
без 67 балів, ви його фізично не зможете створити
-
Ось тому ми сюди і не тільки пишемо , а не сидимо на попі рівно. І як ми можемо підказати, коли самі нічого не знаємо. Я спокійно собі жила знаючи , що після 12 класу зможе ще рік навчатися безкоштовно і добрати кредіти. Ви навіть не уявляєте в якому стресі мій син і я. Не відійшли ще від вимушеного переїзду, смерті чоловіка , як взнали, що з 18 років навчання платне. Тому про рівне сидіння на попі це не для нас. І син інтроверт, не всі екстраверти. У всіх ситуації різні. Я взагалі зберу побільше інформації і напишу гайд для батьків підлітків, щоб вони знали , що , де , куди. Покроково, щоб не опинитися в нашій ситуації. Так як я зробила для новоприїжджих нашого міста. Хоче це мала зробити якщо не школа, то едукейшн центр , коли дитину записували до школи.
-
Я раз в своєму експрес ентрі профілі, редагую, але ще не сабмітила. Дуже дякую за допомогу, просто щоб впевнитися, що я правильно Вас розумію🙏