PR CUAET
-
Добрый день. Я даже не вижу 22 мая. У меня только 21.05. Где что нужно изменить?
-
Завтра також слоти на 0:00год.?
-
Не розумію шо працює Час перевела на український і вже другий день сиджу і взагалі навіть не можу переключити на новий місяць
-
Це працює тільки на нові слоти.Відказні слоти не працює.
-
Піймала в Оттаву на 22.05
-
на федеральний Експрес Ентрі можна, на провінційний - ні
-
Таки зробили щось для людей😊
-
Так,доречі це реально працює 👍
-
Поясніть будь ласка якщо подався на Alberta Opportunity то не можна подавати на express entry
-
Limbo Fedorenko. Не думаю що помилка з приводу 30 чи 31 день. Поскільки сину и номер прийшов і біометрію здав аж 2 рази. Мабудь першу загубили-і в червні він знову здав і платив звичайно. Не стали виясняти за 1 й раз.. тільки б пошвидше .. тоже подали сина 31 жовтня в 23 му 🤷♀️
-
Вот так я их вчера в 16 часов видела )))
-
Вибираєте послугу оформлення паспорта дітям до 12 років і в пункті «отримати послугу плануєте» поставити галочку біля «для своєї дитини» , далі вам зʼявляться графи для ПІБ вашої дитини, а далі вже ловити сам слот
-
У меня то же самое. В 15 час я их не вижу . А появляются слоты в 16 часов, выглядят как свободные , но уже все заняты при попытке подтвердить 🤪
-
Коли можна злапати слот і як ?)
-
Взагалі не грузить сайт з компʼютера,з телефону взагалі не можу зайти
-
Ну просто якщо у вас зʼявляються о 16.00 замість 15.00 значить щось не те…. Ви в якій провінції мешкаєте?
-
Ну так, якщо сьогодні вже розібрали то вже завтра чекати, головне по Києву коли буде 00.00 годин оновити сторінку і одразу прогорнути на травень, бо раніше всеодно там нічого не зʼявляється
-
7 листопада подалась на WP. 27 листопада видали до 2027р.
-
Конечно. Ставлю время Киева.
-
Ви час ставите по Києву? Бо різниця в часі по Канаді відрізняється, десь це +9 годин як в Альберті наприклад, десь меньше годин , бо схоже що у вас година часу гуляє! А так дійсно переведення часу працює, сайт в принципі трішки підтуплює, але все одно взяти слот можна
12 Jan 2024, 17:45
342841/425594
about a minute ago