PR CUAET
-
Дякую 🙏 А це і завтра слоти на 0:00год.☺️?
-
Це не дивно, бо ви ставите Український літній час і в цьому проблема, а треба поставити зимовий, а точніше UTC+2
-
хлопець також десь 27 липня подався і тиша
-
Доброго вечора,Підкажіть хто як замовляв довідку про несудимість з Польщі?дякую
-
Очень. Вот так с 15 часов. В 16 появятся ))) Глюк какой-то
-
Ну тоді дивно
-
27 липня подалася на WP.Досі тишина.
-
В Альберте.
-
у кого є приклад заяви для доставки паспорту dhl в консульство в торонто?
-
Скажіть будь ласка як ви зараз заходити на сайт? Я не можу зайти авторизовуюсь через дію і далі нічого. Мені треба забрати паспорт, і чи правда що тепер також слот потрібно ловити щоб забрати паспорт?
-
На ноуте у меня такое же время стоит. А проблема та же
-
Не хочу вас расстраивать, но вот приехала жена в консульство, слот на 2:40, а там люди сидят и ждут с обеда ещё... сказали нет стульев, садитесь на пол, все для людей. Вообщем тот ещё квест после пойманого слота. Так что не расслабляемся, продолжаем терпеть...
-
Тепер травень - запамʼятається назавжди з цими слотами😅
-
Ніяк, чекати поки закінчиться страйк
-
Ні, дитячі до 18
-
Спробуйте почистити історію (кукі) мені один раз допомогло
-
Якщо вам не передавали трек номер, то скоріше за все ваш паспорт був доставлений дип поштою і ви мождете повернути кошти за DHL, написавши їм листа.
-
Так, він на VR. Дякую дуже. Багато хто радить подаватися одночасно з візітор рекорд, це теж можливо чи більш ризиковано ніж окремо?
-
Здається після порталу та у вас буде час на повернення, типу прийшов лист, ви повернулись і надали відповідь. ( протягом тижня ніби) Але, зазвичай після аор приходить запит на біометрію і там є термін щоб здати біометрію ( але я вже не памʼятаю), тому, в теорії, якщо не на довго.. то можна. .. хтось виправить якщо не правий)
-
Скажіть будь ласка, що спершу треба продовжувати WP або візу ?
12 Jan 2024, 17:45
342862/448139
5 minutes ago