PR CUAET
-
Если вы не из Эдмонтона , например Калгари, сразу смело можно искать отель на ночь, люди вон сидят с последним билетом на 5 вечера, а походу никуда они уже не успеют.
-
Оттава , є один ще вільний слот на 9:20
-
Наприклад офіцер може обрати в роботу спочатку заявку на візу, де побачить ваш старий візітер рекордс, ворк пермид або стаді. І буде каша в заявках
-
Дякую дуже, ще скажіть що потрібно вказувати в пропуску під Генеральним Консульством, адреса Консульства чи Генеральному Консулу?
-
Яким чином можна заповнити не ту форму , якщо вона там одна і на візу одна , ахах
-
Віза дитини привʼязана до візітер рекордс. Якщо ви не продовжите візітер рекордс спочатку, то і візу дадуть на старий візітер рекордс
-
Нема там логіки. Людина заїжджає з пр, з першого дня має право на медицину, раптом щось стається, і ти маєш платити . Вок ін - 150 доларів. А якщо емердженсі і операція? Але чеки доставляють:( ну але таки суть страйку саме в тому шоб всім було незручно:(
-
Травень 22
-
Потрібно вирішити питання з паспортом і потім візітор рекорд, потім віза.
-
Запрошуємо Вас на воркшоп – є можливіть приєднатися ОНЛАЙН: Safety Initiative for New Canadians: Scams and Fraud Prevention November 28 @ 10:00 am - 12:00 pm На ньому Ви дізнаєтеся як захистити себе від шахрайства в сучасному цифровому світі, практичні стратегії, які допоможуть вам не стати жертвою. - шахрайство під виглядом - Canada Revenue Agency (CRA) , - шахрайство людей літнього віку - шахрайство з кредитними картками. Приєднуйтесь до нас онлайн через Microsoft Teams РЕЄСТАЦІЯ за ПОСИЛАННЯМ ОБОВ’ЯЗКОВО Workshop registration November 28 www.immigrantservicescalgary.ca/event/safety-initiative-for-new-canadians-scams-and-fraud-prevention/ Мова проведення- Англійська. Посиланя на онлайн зустріч прийде до вас на ваш емайл , після реєстраціі.
-
В альберті медицина йде через реджистрі, і потім поштою в едмонтон, і тоді вже назад карта. Подзвонити спитати номер можна якщо воно вийшло з реджистрі, а воно там наразі лежить і виїде коли припиниться страйк.
-
І вот візітор рекорд вже залежить від паспорта, продовжуйте або робіть паспорт
-
Не знаю як там по всій Канаді скажу за Квебек , я коли приїхала зразу мені допомогли оформити карту медицини , карта по пошті повинна була прийти 1-2 місяці а чекати мені не можна було і я просто подзвонила і спитала номер свій і мене з чим номером обслуговували в лікарні і проблем не було.
-
На основі ваших документів дитині візу не клеїть. Продовжуйте візітор рекордс, потім подавайтесь на візу.