PR CUAET
-
Дякую, так я з телефону заходжу. Після роботи спробую з ноутбука 😊
-
#RAMQ Всім привіт! У кого вийшло авторизуватися в carnetsante.gouv.qc.ca/transition-connexion ? Щось жодна опція не виходить.
-
можете спробувати одночасно , як тут рекомендують. Я з власного досвіду, робила все по черзі, спочатку візітор рекорд отримали, потім на його основі подалась на візу дитині. Щоб офіцера не плутати і себе.
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/ та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET. Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
-
Во так це дуже класно. В вас немає ніяких проблем
-
Швидше за все тоді знов express entry priority sector
-
Запрошуємо Вас на воркшоп – є можливіть приєднатися ОНЛАЙН: Safety Initiative for New Canadians: Scams and Fraud Prevention November 28 @ 10:00 am - 12:00 pm На ньому Ви дізнаєтеся як захистити себе від шахрайства в сучасному цифровому світі, практичні стратегії, які допоможуть вам не стати жертвою. - шахрайство під виглядом - Canada Revenue Agency (CRA) , - шахрайство людей літнього віку - шахрайство з кредитними картками. Приєднуйтесь до нас онлайн через Microsoft Teams РЕЄСТАЦІЯ за ПОСИЛАННЯМ ОБОВ’ЯЗКОВО Workshop registration November 28 www.immigrantservicescalgary.ca/event/safety-initiative-for-new-canadians-scams-and-fraud-prevention/ Мова проведення- Англійська. Посиланя на онлайн зустріч прийде до вас на ваш емайл , після реєстраціі.
-
В кабінеті ircc, перед початком заявки є анкета, щось не вірно відповіли що вам система дала не ту заяву. Якщо не помиляюсь на візу заява 5257
-
Як ви подались на візу окремо? У мене нажаль вийшло 2 рази податись на новий візітор рекордс, хоча подавалась на візу і оплачувала візу
-
Дякую Вам за відповідь 🙏🏻
-
Тобто немає конкретної кількості годин за ці 6 місяців? Бо хтось колись говорив…. Вирішила перепитати. Я зараз працюю 37,5 годин на тиждень. Фул тайм рахується все що більше 30 годин на тиждень? А по зарплаті є якісь критерії? Я живу в Саскачевані