PR CUAET
-
Зрозуміла дякую
-
Подалися 5 листопада, отримали еледжибіліті в вересні. Коли чекати перший портал?
-
Точно!!!
-
Подскажите, пожалуйста, в Оттаве паспорта забирать в консульстве , где заказывали, или посольстве?
-
Подалися 10,не отримали
-
5 березня
-
Нам прийшов і через 15 хвилин відміна, закінчуєтся 12 квітня
-
Дякую. Це був мій особистий рекорд, коли клієнт отримав переклад через 4 години після розміщення замовлення 🥰Нехай щастить 🙏
-
а як там перевірити свій апплікетион ?
-
А можна так підібрати, щоб помилки хоча б не було в словах? 🤣
-
Що тут потрібно вибрати за для Ukrainian Family Reunification PR pathway ? Immigration !?
-
Дайте ссылку плиз
-
Ми чекаємо далі… чим більше читаєш, і чекаєш, тим більше нервуєшся. То про країну народження думаєш, то про мілітарі, то про тревел, то про назви роботодавців…
-
Я розумію що не нараховується, просто в мене в кабінеті тільки чоловік+жінка, а діти не внесені зовсім і чи впливає якось їх кількість на розрахунок інших бенефітів джсті чи карбон. Дитині 18 чи може робити їй окремий кабінет, сін має , декларацію подавали минулий рік
-
Привіт) Чи є такі люди які подавались в квітні цього року і отримали перший апрув?
-
В гілці по цій програмі є інструкція у закріплених
-
Я подавалась 20 листопада. Eligibility 28 октября.
-
Ось що я бачу . Що не так роблю ?
-
Може і наше 20 листопада згадають.. з аор у лютому
-
Привіт усім ! Я щойно дивилася слоти на оформлення закордонного паспорта в місті Едмонтон. Я зайшла через дію пройшла всі питання та намагалася стати у чергу щоб піймати слот, і мене виводить лише на ось цей екран що я сфотографувала. під скажіть будь ласка як саме має виглядати дія щоб піймати слот для оформлення закордонного паспорту ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 343011 of 391878
less than a minute ago