PR CUAET
-
І уже получили візу чи ще чекаєте?
-
Є таке
-
Друзі, а хто буде отримувати паспорт в Оттаві найближчим часом - можете, будь ласка, запитати, чи можна отримати вже виготовлений і доставлений закордонний паспорт по внутрішньому паспорту/ID картці? Мені з консульства не відповідають, а мені літаком летіти, не хочу приїхати, а вони не видадуть мені мій паспорт. Теоретично мають видавати, на сайті нашої міграційної служби написано, що по укр паспорту, але хто ж їх знає, у нас все буває...
-
Ви не зовсім праві, справа не тільки в CSQ. а в квоті від Квебеку - всього 500 на рік по цій та українській програмам. Тепер порахуйте скільки людей подались і це не тільки Куаетці, І якщо вибрана квота, то ви чекаєте наступного року. І так можна чекати роками. А CSQ вони роблять не більше 6 місяців. Я свій за 5 отримала.
-
Привет! Если по гуманитарной программе подавался то если откажут можно податься по другой программе?
-
Я з лютого місяця ніяк не зловлю
-
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка може хто знає, по батькові на англ Мові "Григорівна" як буде правильно?
-
Рік на перевірку, Вп закінчується на кілька місяців раніше ( в документах це є) але я не знаю чи це вплине на щось. Чекаю.