PR CUAET
-
Читав в іншій групі, тіп рік чекав, потім через судовий наказ отримав доступ до файлів і побачив що офіцер витратив 20 Хвилин на справу і більше нічого не робив. На наступний день після наказу він отримав ФД)
-
Мені сказали, що вийшла нова постанова, тепер з 18 платно, тому і шукаю інформацію, оскільки людина працює в центрі звʼязаному з освітою але посилання на достовірну інформацію мені не дала
-
Thanks
-
Ну а з якої радості тоді мені пріоріті мають дати ? Черга як і у всіх.
-
Тільки у 1 людини т зі всіх кого питав було менше 3 місяців, в неї таймлайн на перевірку був всього кілька місяців і напевно пріоріті, інші чекають вже пів року і Більше.
-
Краще їй ловити на свій акаунт, бо слоти діляться на дитячі - до 16 років і на дорослі - від 16 років.
-
Ні, не було такого, нормал.
-
Страшненько це все. Коли розумієш наскільки глибока може бути яма очікування. І ніякої управи на них нема.
-
Їм вже потім байдуже на все.
-
Добрий вечір , шановна спільнота. Маю декілька питань. Що таке Вез і що з ним робити. Нам дали контакти в achev , вони надають послуги евалюації диплому. Я відсканувала свої дипломи, додатки до дипломів, а через тиждень написали, що стврен профіль в WES. Ще через тиждень прийшло від вез повідомлення, що евалюація дипломів завершена і надішлють результати паперові як зможуть на пошту. Я подивилася пдф, там три листочки і написано.. сама не зрозуміла, що написано. Може хтось зможе мені пояснити, що це за процедура, що з ним робити далі, для чого використовують вез. Дякую!