PR CUAET
-
Поділіться досвідом, чи приходив комусь aor за 2-3 місяці, чи тільки після чотирьох приходить? Для мене кожен день цінний.
-
Я вчера ещё читала на сайте что по живой очереди забирать
-
Та вроді з 19 листопада зміни і забирати тепер теж через слот, чи я щось не так зрозуміла?
-
Так забирать по живой очереди
-
Добрий вечір! Я десь що прочитала що коли отримуєш новий паспорт, а старий паспорт там де віза анулюється, це правда? Якщо ні то можна виїхати за кордон и робити новій паспорт і все буде добре?
-
Через DHL я заказывала доставку в Консульство
-
Через веб форму спробуйте додати нові
-
Я после оплаты, отправила заявление и копию чека на электронную почту консульства и убедилась что они всё получили. Потом просто отслеживала доставку
-
З "як довго чекати" нажаль не підкажу, але скоріш за все до НР отримаєте
-
Я чекала на сторінці зі слотами. В мене працює. Зʼявляється кожного разу, якщо чекати. Я очікувала більше години
-
Как туда записаться? Я весь день провела на сайте, но очередь ожидания не появилась
-
Дякую, дуже швидко якось, мені сказали чекати 6 місяців десь
-
Спробуйте записатись в чергу очікування. Як на мене, так простіше отримати слот
-
Насколько я понял, то очередь осталась только в Оттаве? Эдмонтон возможно тоже слоты+ очередь. Торонто только слоты
-
Всім привіт. Маю питання, чи є сенс створювати профіль ЕЕ, якщо працюєш за спеціальністю TIER 2? Чи достатньо EOI в Альберті, Балів по ЕЕ буде мало, NOC 62022.
-
Як їй ловити на свій аккаунт, як проходити ідентифікацію?В неї немає дії, чи банківської картки
-
Можна лінк на неї будь ласка. Щось я туплю 🤷♂️. Дякую
-
Пошукайте у медіа группи
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/education-training/adult-education Може це вам стане у нагоді. В БК є adult education, навчатися можна після 18 років але чи то платно чи ні залежить від програми. Я не сильно тим цікавилась, бо нам неактуально, донька навчається вже третій рік в закінчує 12 клас наступного року. Але почитайте, можна написати до school district,якщо приблизно розумієте хоча б в якому місті плануєте жити і задати їм питання.
-
Вони обирають і з ЕЕ і без, переважно консультанти кажуть що профіль ЕЕ не заважить, з чим я, особисто, згодна...але вирішувати звістно Вам
12 Jan 2024, 17:45
343184/433135
less than a minute ago