PR CUAET
-
Ні таки помилилась Паспорт до листопада 26 року Вибачте
-
РІШЕННЯ! #RAMQ #КабінетRAMQ Якщо ви хочете зайти в свій кабінет (carnetsante.gouv.qc.ca/transition-connexion) де будуть всі ваші аналізи, минулі/майбудні рандеву, запис в чергу до сімейного лікаря і таке інше але отримуєте проблему при авторизації коли заповнюєте дані? Можливо в RAMQ не має вашого Social Іншуренс Намбера (9 цифр) с Сервіс Канада. Бо ми коли приїхали і дзвонили за цю карточку нас питали за нього але на той час у нас його ще не було, тому продовжили реєстрацію карточки RAMQ без цієї інформації. Як виправити ситуацію? Дзвоніть 1800 561 9749 з 8:30 по 4:30 Вибирайте опцію 1 потім 5 потім 5 . Введить на телефоні 9 знаків Сошіал іншуренс намбер, потім останні 4 цифри RAMQ. Якщо все правильно вввели ваз з'єднає з Жан Полем або іншим клерком і вам треба сказати йому Жее сві украініен ай спік іншліш, мон франце па бьен, якщо вам треба англ, або спробувати свою вдачу і залишитись на французькій до кінця!!!! Потім вас підключать до оператора і скажіть що у вас проблема з авторизацією і скоріш за все у них не має вашого Social Іншуренс намбера. Бон шанс!!!!
-
Ну ні не помилилась
-
То дурдом мені знов летіти з сином з Ванкувера в Оттаву😭
-
Продовжити паспорт можна за два місяці до закінчення А як тоді я зроблю ворк перміт?
-
А як щодо продовження паспорта?
-
Я пишу від себе, основного заявника. Але пишу про всіх. Наскільки я знаю, інший може написати, але від себе, тобто Ви вад себе, чоловік вад себе, діти вад себе. Але ми такий варіант потрібний?
-
Тоді я можу зробити продовження ворк перміту так?
-
Щиро дякую,навзаєм
-
Але ворк перміти можна робити тільки до березня 25 року. Дальше ми не зможемо податись на нові ворк перміти
-
На жаль, є речі, на які ми не можемо вплинути - лише прийняти. Нехай усе виходить добре ☀️
-
Ворк перміт бажано подавати не пізніше, ніж за 30 днів до закінчення попереднього. Тоді, поки очікуєте рішення, попередній перміт є дійсним (приходить такий лист після подачі заявки). Крім того, у Вас є ще цілий рік, щоб зловити слот і зробити новий паспорт. Пробуйте ловити, дивіться варіанти. Я не консультант, але до листопада 26 року ще 2 роки. Це добре, що Ви вже зараз шукаєте варіанти. Але юридично, як на мене, ще немає підстав для уржанс.
-
Дуже вам дякую 🙏
-
Дякую вам