PR CUAET
-
Можливо хтось знає коли буде наступна дипломатична доставка з України? Сам паспорт виготовили швидко
-
Дякую)))
-
Дякую!!!
-
Нема такої опції/функції змінити замовника послуги. Тому пробуйте інші шляхи
-
Доброго дня. Може хто знає. Шукаю роботу за межами ГТА Торонто, НОК 94219. Це в основному заводи, маю опит канадський та за межами, якщо знаєте де є набір, пишіть...
-
Та я не хочу підтверджувати запис який мені не потрібний, я хочу цей запис на те імʼя яке мені потрібно
-
Робіть, як знаєте) Я не розумію нащо Ви підтверджуєте запис і дату, який Вам не потрібен і не хочете спробувати зробити новий запис на ту дату і те імʼя, яке Ви хочете ) Я раджу робити так, як зробила я. Якщо Вам це не підходить-я ж не наполягаю )))
-
Дякую.
-
Дякую, навзаєм!))
-
Message from user Tamara has been removed because this user is in spam list (???)
-
Чи бачив хтось якесь підтвердження цій інформації?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка моя сімʼя знаходиться в Канаді(3 роки дружина і дитина ) я тільки виїхав з України знаходжусь у Європі, зараз усі програми закриті, то як я можу попасти до Канади і щоб зміг ще отримати Work permit або робити Visitor visa і далі чекати на якусь програму ?
-
Якось Elena 🇺🇦 казала, що можна з-за кордону подаватись. Але я точно не знаю.
-
Дякую велике, а можливо податися з іншої країни( з Польщі ) якщо я в іншій країні, щоб швидше була оброблена заявка ?
-
Вітаю! Потрібна порада візу в Канаду отримав на старіший паспорт ➡️ потім отримав новий паспорт ➡️ потім коли прибув в Канаду, ворк перміт зробив на старіший паспорт Тобто IRCC про новий паспорт взагалі не знає. Чи потрібно сповіщати IRCC про новіший паспорт? І якщо так, то чи є якійсь дедлайн? Буду вдячний за відповідь
-
То треба візу робити (якщо немає) і подаватись на відкритий дозвіл на роботу на основі дозволу дружини. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
Так
-
У дружини ж є ворк перміт та фул тайм робота?
-
дякую за відповідь
-
Не потрібно, вам вирішувати на який паспорт оформлювати візу і вп, навіть якщо у вас їх два.
12 Jan 2024, 17:45
343467/431874
2 minutes ago