PR CUAET
-
Чи можна злапати два слоти для себе і чоловіка, якщо я впишу його як підопічного?
-
Робіть як відчуваєте
-
Дякую
-
Перелік документів на провінційну программу
-
Ні, просто посилка почала рухатися. Одразу після оплати я отримала номер посилки від Укрпошти і підписалася на стеження за рухом посилки.
-
Просто хочеться щоб хтось сказав зроби так і просто чекай і все виберуть А ніхто не може мені сказати як правильно з ЕЕ чи без А я не відчуваю раніше думала що це плюс мати ЕЕ і ніяк не мішає але з той вибірки все рухнуло…
-
Чудово вас розумію
-
14 листопада. Але надіслали запит перефотографуватись
-
Чесно ніяк не відчуває і як буде правильно вже так втомилась про цей пр думати що немає сил
-
Я получила eligibility 5 сентября
-
Всім доброго дня, Мені щойно підказали, що я на жаль зробив помилку в трактуванні правил подачі на ПР по ТРП (так званий Permit Holder Class). Я вважав що подаватися можна через 3 роки на будь яких підставах крім кримінальних. На жаль це не так. Подаватися можна через три роки лише якщо ТРП був виданий через підстави медичної недопустимості. У всіх інших випадках подаватися можна аж через 5 років послідовних ТРП. Додаю посилання на офіційні джерела. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/permits.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5527-application-permanent-residence-temporary-resident-permit-holder.html#5527E2 Невпевнений чи це якісь свіжі зміни, чи я дійсно неправильно раніше прочитав інформацію, проте вибачаюся, за помилкову інформацію.
-
Всім доброго дня, Мені щойно підказали, що я на жаль зробив помилку в трактуванні правил подачі на ПР по ТРП (так званий Permit Holder Class). Я вважав що подаватися можна через 3 роки на будь яких підставах крім кримінальних. На жаль це не так. Подаватися можна через три роки лише якщо ТРП був виданий через підстави медичної недопустимості. У всіх інших випадках подаватися можна аж через 5 років послідовних ТРП. Додаю посилання на офіційні джерела. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/permits.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5527-application-permanent-residence-temporary-resident-permit-holder.html#5527E2 Невпевнений чи це якісь свіжі зміни, чи я дійсно неправильно раніше прочитав інформацію, проте вибачаюся, за помилкову інформацію.
-
Почекайте наступних оновлень на сайті, може стане щось ясніше
-
Ну останні були всі по express entry, але даних для статистики поки мало…
-
Чудово, правильно що наша група з Юліаною все це кубло IRCC розворушили і поштурхали. Без гарного пенденя зі сторони міністра - це була надзвичайно інертна машина, їй для руху не вистачало прикласти руки чи ноги, чи двіздюліни… До речі , до 3 січня 2025 Меркурій ретроградний, це чудовий час для ПЕРЕ…., переробити, перепровірити, передоговоритися… перепідписати… Купила 🍿 і чекаю купу гарних новин з цієї гілки. Має бути багато знайдених і забутих. Побачимо чи спрацює астрологія в сучасних умовах.