PR CUAET
-
Тобто таки вискакує пропозиція стати в чергу очікування, але як натискаєте то нічого крім барабану не відбувається? Може також треба годину нічого не робити, залишити в спокої 🤷
-
Когда была подача ?
-
Сегодня получили отказ eligibility.На момент подачи были в Канаде в туристическом статусе. Выехали через 3 месяца потому, что нем медицины и пенсии. Нас отправили по известному адресу в свободное плавание 🙂
-
В мене не виходить вставити в чергу, просто крутиться барабан) другий тиждень)
-
Я теж один раз зайшла і там зробила для всіх одразу, перший раз таке чую!
-
GCKey працює не дуже гарно. Що у трекері пише?
-
а куди саме вам прийшло? і як вого виглядало?
-
Можливо тому, що кожен лист іменний.
-
Саме так, і гуляла і лишала) просто буду ловити сама. Але хотіла бачити як це відбувається
-
Був запит на медицину,доньці, проходила в Києві (мені не було запиту,в минулому липні проходив медкомісію,з донькою,по прильоту), 6го вересня-запит на мілітарі, надіслав з перекладом військовий квиток, тепер тиша.
-
Не любят значит туристов....
-
Цікаво, яка тепер реакція у людей , які тут розпиналися і казали що можна виїжджати та просто треба бути в Канаді на момент подачи і можна чекати пмд за кордоном😏
-
Ноябрь 2023
-
Ви з власного досвіду пишете чи просто чули? Цікаво чи це дійсно працює і можна швидше ніж отримати слот
-
Комусь і на імейл і в кабінет а іншим тільки в кабінет особистий на е консул
-
Ну виходить, що можна і так і так робити. Головне, що є всі на порталі, а яким способом це зроблено немає значення.
-
Є надія що і до лютого скоро доберуться, вітаю вас з апрувом
-
In progress Але я чомусь трекеру не довіряю 😅
-
Оуу, вау 😳дякую вам неймовірно
-
нет. 75 лет человеку, какой пермит...
12 Jan 2024, 17:45
343790/451391
4 minutes ago