PR CUAET
-
можливо 🤷♀️
-
Ой скажіть будь ласка, а в Вас починається номер на H0001 чи Н0000?😅😊
-
Який одразу ж після виїзду втратився
-
Здається це перша людина з чата хто з отримав апрув в цьому році. P.S. О тим інстаграмним консультантам я не довіряю.
-
Не думаю що є різниця між укр чи іншим. Головне бути temporary resident і мати укр громадянство. В даному випадку був temporary resident status на момент подачі .
-
А де Ви бачили квітневі?)) круто що все ж таки щось рухається🙏🏻
-
Ну моей маме тоже 75 и мы подавали на Перми И получали до 2027
-
Клас!! Такі новини це супер, рада за Вас, нехай скоріше буде ПР😊
-
Может они вообще не поняли, что человек был в Канаде на момент подачи?
-
Тобто ніколи і не мали ніякого статусу по українському паспорту получається
-
у мене так само було
-
😱😱😱😱
-
Заехали по израильскому паспорту на 6 месяцев, по ETA, украинский обновили уже тут.
-
А вы паспорт обновили до или после подачи на ПР?
-
Жесть какая. Надеемся Остап прокомментирует и с этим можно что-то сделать.
-
Там в условиях не указано, что надо въезжатьименно по украинскому паспорту. тем более, что паспорт обновить немного трудно
-
похоже на то. в паспорте нет никаких отметок, но есть распечатки из банка и разрешение на въезд
-
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можна ловити слоти у будь-яке консульство, чи кожна провінція прив'язана до якогось одного консульства? Дякую.
-
Громадянство то безстрокове... яка різниця? відмова не через це була
-
Мені дуже прикро, що Ви опинилися в такій ситуації. Дякую Вам що знайшли мужність і поділилися цим. Дуже багато українців прилітали до Канади на пару днів-тижнів саме щоб подати документи на пр і поверталися назад, тому Ваша ситуація дасть можливість багатьом обдумати подальші кроки
12 Jan 2024, 17:45
343838/436969
less than a minute ago