PR CUAET
-
Ну моей маме тоже 75 и мы подавали на Перми И получали до 2027
-
А вы паспорт обновили до или после подачи на ПР?
-
Усім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можна ловити слоти у будь-яке консульство, чи кожна провінція прив'язана до якогось одного консульства? Дякую.
-
Мені дуже прикро, що Ви опинилися в такій ситуації. Дякую Вам що знайшли мужність і поділилися цим. Дуже багато українців прилітали до Канади на пару днів-тижнів саме щоб подати документи на пр і поверталися назад, тому Ваша ситуація дасть можливість багатьом обдумати подальші кроки
-
То есть на момент подачи не было действующего документа, который доказывает украинское гражданство
-
Вимоги CUAET не було
-
В условиях вроде было то, что человек должен был заехать по Cuaet и иметь канадского (с паспортом или пиаром) родственника
-
Доброго дня.Підкажіть може хто стикався?В мене була віза(CUAET)в паспорті,по якій я заїхав до Канади.Срок дії паспорту закінчився як і візи.Паспорт маю новий та WP також.Я подав заявку на нову візу,щоб можна було виїжджати.Мені прийшов лист на аккаунт,що треба відправити паспорт для вклеєня візи.Але там написано що він відправлятися в ту країну звідки я,тоб то в Україну.То може хтось робив собі вже так само візу,та чи треба відсилати паспорт до України що вклеїли візу.Чі це якась помилка і вона вклеюется тут у Канаді?Дякую!