PR CUAET
-
Дозапит приходить через імейл. Роботодавцю можуть як написати, так і подзвонити. Казали раніше, що якщо пишуть, то поставлять Вас в копію. Сповіщення про зміну статусу не приходить, треба самостійно моніторити
-
А Ви додавали ізраїльский паспорт у аплікацію?
-
Добрий день, хотіла би дізнатися. Чи потрібно фото для оформлення паспорта? Якщо так, то скажіть будь ласка який розмір і скільки таких фото треба?
-
Одне цікаве i навіть «хітрое» доповнення до цього дуже хорошого і детального посту про те, як BoC впливає на ваші ставки.
-
Чи хтось чув щось про наступну дипломатичну пошту в Торонто😭 я не замовила DHL відразу, а зараз вже не знаю чи є сенс, бо той паспорт не зрозуміло де… Можливо є якась гаряча лінія щоб подзвонити і уточнити де є виготовлений паспорт. Дякую 🙏
-
Щиро Вам дякую!
-
ні, тому що подивіться на причину відмови.
-
А чому ви одразу в липні не оплачували?
-
Насколько я помню, человек писал что заехали на машине через сша по израильскому паспорту. Если пробить Украинский паспорт, то на нем нет никаких виз и никаких въездов/выездов.
-
Дякую за пораду
-
То IT вже почитала що означає а де тоді вибрати просто Альберта ЕЕ ? Вже прибрали чи її не було
-
Ми продовжили паспорт на 5 років ,дитина вписана в нього. Оновили перміт і візи ,подали на ПР, а ось теж чую що будуть вимагати окремо на дитину .
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, какие обычно документы до запрашивают? В большинстве случаев (я понимаю что вариантов много)
-
От халепа підсунув собі таку свиню 😔
-
ну получается может и была разница
-
подивіться чому відмовили
-
Яка різниця по якому паспорту заїжджати? Головне мати temporary resident status.
-
посадочные крепили как доказательство? может не понравилось им что программа для украинцев а въезд был по израильскому паспорту
-
Вітаю! У EOI є питання: “Are you currently in the Federal Express Entry Pool?” Це питання, чи є створений Експресс Ентрі профіль?
-
📢 Всем привет! Меня зовут Спартак Габрошвили, я владелец компании SGA Immigration and Legal Services, расположенной в Торонто. ✅ Лицензированный иммиграционный консультант (R713230) и паралигал (P16749). ✅ Более 5 лет опыта работы в области иммиграционного права. ✅ Опыт работы в провинциальном правительстве Онтарио в иммиграционной программе (OINP). ✅ Специализация на гуманитарных, провинциальных и федеральных иммиграционных программах. ✅ Преподаю иммиграционное право в Ashton College. Если вы хотите обсудить свои варианты иммиграции в Канаду, я помогу найти лучшее решение для вашей ситуации. Забронируйте консультацию уже сегодня! 📞 Телефон/WhatsApp: +1 (647) 955-9590 📧 Email: spartak@sgaimmigration.com 🌐 Facebook: SGA Immigration and Legal Services 🌐LinkedIn: Spartak Gabroshvili Ваш эксперт в иммиграции, Спартак Габрошвили
12 Jan 2024, 17:45
Post 343908 of 385989
5 minutes ago