PR CUAET
-
Дякую
-
Добрий день. Хто скільки чекав на відповідь від консульства стосовно dhl доставки? Бо вже десь біля 2 тижнів ніякого руху-чи вони прийняли мою заяву і квитанцію, чи що робити? Періодично їм пишу, але ніякої відповіді
-
Без різниці, вас можуть вибрати в будь якому стрімі, в якому ви eligible. Виправте хтось якщо я не права
-
Тут очень многие подавали родственников у которых только туристическая виза . Родственники приехали, подались и выехали. Далее ждут рассмотрения кейса вне Канады. В том числе и моя дочь. Поэтому меня сильно волнует этот вопрос. Программе уже больше года и мы не видим пока массовых отказов в таких случаях. Возникает встречный вопрос: а кому-то дали eligibility, кто подался без work permit, только с визой ( или другим статусом) и ждет вне Канады?
-
Привіт! Питання до тих хто після Портал2 чекає eCoPR. Я засабмітила фото ще 19.11, і досі тиша, вже 1.5 тижні ніякого руху. В кого зі схожими датами те саме? Чи може хто вже отримав eCoPR на цьому тижні ?
-
Добрий вечір. Допоможіть розібратись. У дитини закінчується дозвіл на навчання у 2026 році, так як закінчується паспорт. Є новий паспорт. Будемо продовжувати дозвіл на навчання по новому паспорті і хочемо потім податися на вклейку візи у новий паспорт. Чи це можливо? Чи із закінченням програми CUAET це не можливо? Ми в Канаді, приїхали 3 міс.тому.
-
Ну от як так, в хронології Монреаль людям видає eCOPR з жовтня, за місяць, або пару тижнів А у мене глухо з 25 весесня. Теж Монреаль
-
А де ці списки лежать, якщо приїхати о 7й ранку, коли консульство ще зачинено( Едмонтон)? Чи може записати в список хто зі знайомих?
-
Я в Оттаву писала та відправляла заявку та квитанцію щодо DHL ще 21 жовтня. Жодного прогресу.
-
Да, автор не написал как он ответил на запрос офицера и ответил ли вообще. Без этой информации невозможно сделать выводы.