PR CUAET
-
Зараз є слоти на травень
-
Да коли почалася видача візи по CUAET - вони цим не заморочувалися, на все закривали 👀 очі. Головне щоб був українцем. А зараз почали чітко виконувати всі інструкції.
-
Вас не приймуть по її слоту.
-
Дхл мені написали, що консульство має прийняти мою заяву, щоб потім передати дані в мзс, і тільки тоді вони мені можуть вислати трек номер. Замкнуте коло якесь
-
Я ж не спорю, но чудеса случаюся и есть люди у кого все завершилось относительно быстро...
-
є слоти на травень в Оттаві
-
Чи потрібно на кожного окремий кабінет і форму? Чи можна з одного кабінету податися для двох осіб?
-
Поставьте так . Я вчера поныла в чате, сегодня слот словила. Именно при таких настройках.
-
Не згодна з вами, ВСІ офіцери будуть перевіряти на відповідність вимогам програми. У нашій програмі вимог не багато але вони є.
-
З телефону я не знаю чи можна зробити. Всі кого знаю ставали в чергу з компа.
-
Тобто для цієї ситуації людині потрібно розраховувати бути у канаді не на момент портал 1, а на момент еліджибиті получається?
-
Я роблю з телефону
-
Це не та черга))))) Вже зовсім нова система.
-
так, паспорт ні до чого.
-
Тут головне бути родичами і етнічними українцями , в цій програмі
-
Иными словами, если сейчас получу на 2 года воркпермит до 31 марта из-за паспорта, то потом добрать недостающий положенный год не получится?
-
Едмонтон немає слотів 😡
-
Зараз 5 вiльних слотів Отава 23 травня
-
де ви це прочитали? можна бути громадянином без паспорту..і мати будь-який діючий тревел документ (паспорт) іншої держави..
-
Або на макбуці
12 Jan 2024, 17:45
344058/412098
36 minutes ago