PR CUAET
-
Саме так ! ))) Але я вже не став так TD «добивати», бо іноді дають файні Approvals, там де інші Банківські чіпляються ;)
-
От я зловила слот сьогодні в Оттаву, вживу, але зі вчора стою в цій черзі відказників саме на Едмонтон. Там три черги виходить, на кожне консульство окремо
-
З компа і через ключ . Бо до цього з телефона пробувала і навіть зайти не могла . Авторизацію походила і все
-
Так, просто чекаєте довго, і потім має виплисти це вікно
-
Имхо, у пожилого человека из Израиля, похоже не было никакой визы, въехал по электронному пропуску, который, естественно не распространяется на весь срок. Когда люди приезжали и уезжали из Украины, у них оставалась действующая виза, которая давала право в любой момент вернуться. Обидно, конечно.
-
Я з ноута вчора, чекала хв 40, просто мишку іноді рухала, воно робило вигляд шо шукає слот 😂 а потім вискочило віконечко
-
там вот что запросили t.me/prcuaet/1783/357556 и участник им не предоставил текущий статус на 'сегодня', тк у него его не было на момент ответа, тк он был вне канады и wp нет т.е. ' на момент' вынесения решения по eligibility, у аппликанта не было действующего статуса, что привело к отказу в eligibility
-
На 23 травня?
-
Оттава
-
Запропонували слот в яке консульство?