PR CUAET
-
Цікаво, що в умовах програми не зазначено, що потрібно перебувати в Канаді на момент визначення відповідності критеріям (eligibility). З офіційних вимог програми: You must be in Canada when: • you submit your application • you’re granted permanent residence І все! Жодної згадки про необхідність перебування в Канаді на момент визначення відповідності критеріям.
-
Получается, в той дискуссии @makss9012 был прав, а Вы ошибались?
-
А ви приклали всі документи і форми?
-
Ні, на жаль не має(
-
Співчуваю... Дивно, там наче підсвічувалося якщо чогось не вистачало, і не дало б засабмітити. І в особистому кабінеті нема коментарів?
-
Ми також так робили, у сина виготовлений паспорт але не доставлений, нам в посольство роздрукували першу сторінку паспорта
-
Запросить reasons можно через стандартную ATIP форму или только адвокатский запрос?
-
Так, звісно, не думаю, що воно б не дало мені йти далі і відправити форму, якщо б щось не додала ( Просто не розумію де найти інформацію, чого саме не вистачає?(((
-
В инструкциях по рассмотрению заявок по этой программе (для офицера) это написано.
-
Справедливости ради - там написано не ‘когда ВЫНОСЯТ РЕШЕНИЕ’, а когда “you’re granted permanent residence”
-
Сьогодні закінчився 7ий тиждень очікування
-
И это не письмо, а выдержка из GCMS файла (а точнее - из H&C Reasons for Decision)
-
Это AIP
-
Это письмо последнее это final approval?
-
Так розказували в цьому чаті люди, в яких підтискали терміни на федеральному рівні. Тому я й написала, щоб ви спробували пошукати по різних гілках чату про це інформацію. Тоді зможете розпитати детальніше саме тих, хто це робив.
-
Ні, бо мова йшла про той момент коли ви у канаді. Те що статус припиняється після виїзду там також прозвучало. Це ніхто не заперечував.
-
Done
-
@OstapBosak допоможіть будь ласка
-
Тоді, якщо я правильно зрозуміла, будь-яка людина, яка зараз перебуває поза межами Канади і не має статусу, як тільки починається етап eligibility, у разі отримання подібного запиту від офіцера, повинна швидко в’їхати до Канади, і цього буде достатньо?
-
Підкажіть будь ласка, якщо треба спіймати слот для себе, та 2-дітей до 12 років. Як це правильно зробити, спочатку вибрати тільки дітей, чи можна ще додати себе, цим флажком?
12 Jan 2024, 17:45
344302/436438
4 minutes ago